dinsdag 13 juni 2017

Rode beukenhaag bladhoudend

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Shop nu het grote Aanbod Rohde pantoffels op Nelson. Vergelijk hagen op Beslist.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook de rode beukenhaag is in winter bladhoudend. De fagus sylvatica atropunicea, is bij uitstek, de chique plant die bij uw woning en tuin past.


Via de afbeeldingen bij de producten krijgt u een beeld van hoe de haag er kan komen uit te zien. Rode beukenhaag kopen bij Beukplanten. Kom eens langs bij onze kwekerij in Lienden om deze en andere hagen te bewonderen.


Ook als u advies nodig heeft of vragen heeft bent u van harte welkom. Fagus sylvatica ‘Atropunicea’.

Naast solitaire boom is de rode beuk uitermate geschikt om een haag mee te maken. Het pakket bestaat uit goed vertakte beuken. Dit geeft een mooi wintereffect en garandeert bovendien een stukje privacy.


Zeer geschikt voor drogere zandgronden. En dat is een groot voordeel bij het aanleggen van een beukenheg. De meeste bomen, struiken of andere planten verliezen in het najaar of winter hun blad. Vaak gebeurt dit wanneer de eerste vorst aan de grond komt. Deze rode beukenhaag zorgt voor een natuurlijke rode afscheiding van je tuin of erf.


Leuke merken tegen superprijzen. De rode kleur geeft afwisseling in je tuin. We wensen je veel shopplezier. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO!


Fill Your Cart With Color today! Grote collectie Rohde bij Ziengs. Gratis verzending en gratis retour! Shop nieuwe schoenen voor het hele gezin gemakkelijk online op Ziengs.

Dat betekent dat u het gehele jaar van een volle dichte haag geniet. Wij bieden twee soorten beukenhagen aan: de groene beukenhaag , fagus sylvatica en de rode beukenhaag , fagus sylvatica atropunicea. Beide beukenhagen zijn bladhoudende hagen.


Het planten van rode beukenhaag is een klus die je makkelijk zelf kan klaren. Het mag niet te warm zijn of de planten drogen te snel uit en hierdoor kan uitval ontstaan. Ook is het niet mogelijk beukenhaag te planten wanneer er hevige vorst is. De meeste beukenhagen bereiken na jaar ongesnoeid allemaal een hoogte van 4-meter.


De kwaliteit van een beukenhaag. Al onze rode en groene beukenhagen komen van onze eigen kwekerij. Bij ons krijgt u altijd haagkwaliteit geleverd. Dit wil zeggen dat de planten tot onderaan de stam takken hebben, die zo uitgroeien dat u van onderaf aan een mooie volle haag krijgt.


Beukenhaag van eigen kwekerij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.