woensdag 7 juni 2017

Delle piscine

Boek het Parco Delle Piscine , Sarteano. U krijgt direct een bevestiging. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.


Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Tot korting op uw Hotel! Bekijk ons uitgebreide Dell assortiment. Specialistisch advies nodig?


De camping heeft drie zwembaden met verwarmd thermaal water. Dispone di tre piscine con acque termali riscaldate. It has three swimming pools with heated spring water.

Camping Village Parco Delle Piscine in het binnenland van Toscane is een gezellige en niet te massale camping. Ga ook zeker eens naar het Trasimenomeer. Zin om de omgeving te verkennen?


Veel historische bezienswaardigheden liggen binnen handbereik (Rome is twee uur met de trein). De 4-sterrencamping is erg geliefd onder Nederlanders. Er verfügt über drei Pools mit warmem Thermalwasser.


Deze zeer kindvriendelijke camping schittert op natuurlijke wijze in de prachtige, heuvelachtige omgeving bij Siena. Het glooiende landschap nodigt uit tot mooie wandel- of fietstochten. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. In de zomer wordt er een animatieprogramma voor kinderen aangeboden.


Vergelijk 2boekingssites en vind uw ideale hotel tegen de beste prijs! Met honderden kastelen en musea in de nabije omgeving is er voor de cultuurliefhebber een weelde aan bestemmingen beschikbaar. Zo vindt u in het nabijgelegen Cetona een museum over de prehistorie en een archeologisch park over de eerste bewoners van de regio. Het centrum van de plaats is op slecht 5meter afstand gelegen en dus makkelijk bereikbaar. Sarteano en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


L'accès de la piscine est interdit aux enfants de moins de ans non accompagnés d'une personne majeure (plus de ans). L'accès aux bassins de la piscine nécessite un maillot de bain, tout autre type de vêtement étant interdit. Door het betoverende landschap en de vele activiteiten is de camping geschikt voor families, vriendengroepen en sportievelingen.

Een mooie uitvalsbasis voor wandelingen of uitstapjes in Toscane. Ligging Op slechts 5m van het centrum van Sarteano. Voor de kenners is dit al jaren een bijzondere camping.


Parco delle Piscine is een 4-sterren camping centraal gelegen in Sarteano in het binnenland van Toscane. Ruim opgezet, zeer schoon en met prachtige zwembaden met water dat rechtstreeks uit de lokale bron komt en dus heerlijk zacht aanvoelt op uw huid. De stacaravans zijn goed onderhouden en staan op ruime plekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.