dinsdag 13 juni 2017

Parasol 350 x 350

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. U krijgt direct een bevestiging. Bespaar tot wel via kiesproduct. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!


Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u aan het juiste adres voor parasols met andere afmetingen.

Ga voor een x meter parasol. Bestel online uw favoriete x meter parasol online op de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen. Plof neer op één van onze loungesets en ontspan tijdens een zonnige dag. Inclusief voet voor tegels.


Het doek is behandeld tegen UV-indringing. Gepoedercoat stalen frame antraciet. Plus- en minpunten Volgens onze specialist Deze parasol is 3graden verstelbaar op de voet.


Deze schitterende parasol van merk Madison is hoogwaardig van kwaliteit.

De parasol is 3x 350cm. Middels het gemakkelijke draaimechanisme kunt u de parasol openklappen. De opgegeven maten zijn gecalculeerde gemiddelde waarden en kunnen op het product licht afwijken (tot ca. ). De hoogte van de parasol wordt groter bij het gebruik van een parasolvoet. De meeste parasols kunnen strak of minder strak worden geopend. Hierdoor verandert de doorloophoogte enigszins.


Bij de parasol ontvangt u een PE. De grootste collectie parasols vind je hier! Parasols koop je eenvoudig online bij bol. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment parasols.


Meer geluksmomentjes buiten! Deze Borneo parasol van SenS-Line biedt perfecte bescherming tegen de zon. Dankzij het stevig hendel is hij makkelijk open en dicht te klappen. Glatz Fortero parasol vierkant 3x 3cm. EUR vanaf € 79-Stel een vraag over dit product Om te bestellen, selecteer eerst een versie.


Op deze pagina vind je de horeca parasols met een diameter van 3cm. Bekijk de mooie Tuinmeubelland parasolcollectie en kies ook voor een meter brede parasol !

Horeca parasol meter kopen? Bij Tuinmeubelland natuurlijk. Deze Sombrano parasol van het merk Glatz is, ondanks dat hij zijdes heeft van 350cm, zonder moeite in de gewenste positie te plaatsen.


Door de hendelaandrijving en stuurstang kunt u de parasol gemakkelijk vaststellen in de schuine dakstan aan beide zijden tot 54°. Deze doeken zijn tot in de kern gekleur UV bestendig en heeft een hoge kleurechtheid. Het is mogelijk om de parasol te verstevigen middels een aluminium voet. Een waterafstotende parasol zorgt ervoor dat je tijdens een bui op een zomerdag niet direct het huis in moet vluchten.


Dit betekent niet direct dat de parasol emmers water zal tegenhouden, maar een regenbui zal hij prima weerstaan. Let er bij het opbergen van je parasol wel op dat je geen natte parasol in een parasolhoes doet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.