vrijdag 16 juni 2017

Decis tegen spinnen

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Desect is ongewijzigd aan Decis en nog steeds uiterst effectief tegen alle insecten op planten waaronder de Buxusrups. Decis concentraat kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten.


Ook de Buxusmot wordt met Decis effectief bestreden.

Protect Garden Desect concentraat (voorheen genaamd Decis ) kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten, maar ook. Daag jouw hond uit met de KONG Spin it, een vulbaar speeltje, waar je snoepjes in kunt stoppen. Op deze manier houd jij jouw viervoeter fit en moet er moeite gedaan worden voor iets iets lekkers. Door de KONG Spin it te laten rollen of draaien, vallen er snoepjes uit. Decis EC vloeibaar ltr bij Royal Brinkman Hét online platform voor de tuinbouw 30.


Persoonlijk advies van specialisten Wereldwijde. Decis spray kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten. Maar ook op de buxusmot die afgelopen seizoen voor veel schade in de buxus heeft gezorg wordt met Decis spray bestreden.

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Was alle beschermende kleding na gebruik. De erkende dosis is de laagste dosis waarbij de beste werkzaamheid wordt. Om dit te voorkomen vind u hier de juiste producten tegen spinnen.


Decis werkt direct zodra er direct contact wordt gemaakt met het insect. Decis is de opvolger van Bayer Calypso 1ml. Decis kan liter spuitvloeistof worden aangemaakt. Tegenwoordig zijn er allerlei bestrijdingsmiddelen tegen spinnen beschikbaar om zelf spinnen te bestrijden, zoals spinnenvangers en spinnensprays.


Het is ook effectief tegen coloradokever in aardappelen en werkt prima tegen taxuskevers en hun larven. Spinnen bestrijden bij Spinnenoverlast. Neem contact met ons op voor een abonnement of een losse eenmalige behandeling.


Daarnaast bestaan er ook speciale producten op de markt tegen spinnen , deze zijn niet erg diervriendelijk als het om spinnen gaat. Spiderfree, een vloeistof waardoor spinnen en andere insecten een lange tijd wegblijven. Ecopowder, een poeder waar spinnen niet tegen kunnen. Chicra, een milieuvriendelijke crème die ervoor zorgt dat spinnen. Last van ongedierte zoals rupsen, luizen en kevers op uw buxus, sierplanten en groente?


Met de Decis van Bayer bent u er direct vanaf!

Te gebruiken op hardnekkig ongedierte die op de planten zitten en Decis zal deze direct doden. Werkt ook tegen de buxusmot! Bayer Garden Decis Concentraat tegen insecten. Er zijn enorm veel methodes die jou helpen bij het wegjagen en verdelgen van spinnen.


Je kan kiezen voor zowel diervriendelijke methodes als voor methodes die de spinnen direct uitroeien. Wil je niet zelf spinnen bestrijden met deze tips tegen spinnen ? Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een spinnen behandeling bij. Spray tegen spint , wolluis, dopluis en schildluis - 5ml.


Voor dit product is een geldig Nederlands Bewijs van vakbekwaamheid vereist. Lees altijd voor het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen het etiket en de. Deltamethrin wordt ingezet in de land-en tuinbouw, maar het kan ook gebruikt worden in gebouwen tegen kruipende of vliegende insecten en spinnen , of om huisdieren of vee te beschermen tegen vlooien en ectoparasieten.


De grootste in bestrijdingsmiddelen in Nederland!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.