vrijdag 16 juni 2017

Hoofdbibliotheek katwijk

Bibliotheek Katwijk is een actieve organisatie waarin de persoonlijke ontwikkeling van alle inwoners van Katwijk centraal staat. De bibliotheek is fysiek of digitaal. Heeft u een vraag, opmerking of klacht? Wij leggen vanaf vandaag ook de groene loper uit in de bibliotheek. Alle activiteiten zullen deze maand ook een ‘groen’ tintje hebben.


Hoofdbibliotheek katwijk

Mocht je nu vandaag in de buurt zijn van de Hoofdbibliotheek , we hebben een tafel vol vers fruit, gesponsord door de Lidl, speciaal voor het maken van een smoothie. Om uw mening te kunnen geven, heeft u een cWise-account nodig. Daarvoor moet uw e-mailadres bij ons bekend zijn. Sportbedrijf Katwijk beheert sporthallen, gymzalen, multifunctioneel centrum Het Dorpshuis, schietsportaccommodatie Het Vizier en zwembad Aquamar. Op vrijdag januari sluiten de deuren voor het eerst om 17.


Gratis en feestelijk uurtje kunst in Hoofdbibliotheek. Als lid van de bieb kun je alles lenen: boeken, e-books, luisterboeken, films, games. Bovendien kun je cursussen volgen, lezingen bijwonen en meedoen aan allerlei.


Hoofdbibliotheek katwijk

De openingstijden van alle vestigingen van Hoofdbibliotheek Katwijk in Katwijk zuid holland vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. De PvdA vindt dat de nieuwe hoofdbibliotheek in Katwijk aan Zee sterk en toekomstgericht moet zijn en een belangrijke centrale rol moet vervullen. Daar hoort een geschikte locatie bij, die mogelijkheden biedt met het oog op de toekomst. Check dan deze workshop van het VR Learning Lab op woensdag oktober om 14.


Makersplaets in de Hoofdbibliotheek. Er kunnen kinderen meedoen in de leeftijd van tot en met jaar. Deelname: € - per persoon.


Op deze pagina zie je een overzicht met Bibliotheek vestigingen in Katwijk. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Bibliotheek vestigingen het meest in jouw buurt zijn. Kies één van de vestigingen voor meer informatie over de koopzondagen en openingstijden. Tijdens de laatste filmavond van het voorjaar, op woensdag juni om 19.


Morais (Truffels en tandoori), met niemand minder in de hoofdrol dan Helen Mirren. U kunt als hulpaanbieder of hulpvrager elkaar van te voren ontmoeten en een kopje koffie drinken op een van onze speciale ontmoetingspunten in de gemeente Katwijk. In de omgeving Katwijk kunt u ons vinden in de Schelpendam 1. Wij helpen u graag met al uw problemen U kunt u contacteren via de hier gepubliceerde gegevens.


Een uurtje kunst met een feestelijk tintje. De jonge Rembrandt’ van spreker Hoo-Man Chan. Aansluitend is de opening van een verrassende expositie met werken door KO cursisten van docente Corina Zuiderduin.


In de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam organiseren we op woensdag november tussen 14. Sintmiddag voor jonge kinderen. We gaan beginnen met een lekker uurtje knutselen om vanaf 15. Wij zijn dé plek in Katwijk als het gaat om lezen, leren en persoonlijke ontwikkeling.


Hoofdbibliotheek katwijk

Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid activiteiten programma aan voor jong en oud. Kom naar de feestelijke opening van het nieuwe marktplein! Drie gewonden bij crash op N206. Verhalen vertellen: KATWIJKS MUSEUM EN U? En: deze kalender is niet compleet. Er missen bijvoorbeeld nog de evenementen van Winkelhart Zeezijde, Beach Club Katwijk , Stoomtrein Katwijk -Leiden, Rijnsburg Klassiek, Stichting Orgelcomité Nieuwe Kerk, Pictura, DUNAatelier, Kattukse Brainweek en nog enkele anderen.


Elke woensdagmiddag tussen 14. Je kunt ook nog eens een vraag aan elkaar stellen als je even niet weet hoe het moet, altijd handig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.