vrijdag 9 juni 2017

Membraanafsluiter

Membraanafsluiter

Membraanafsluiter : Afsluiterprincipe. Het grote voordeel is onder andere, dat slechts twee onderdelen met het doorstroommedium in aanraking komen, het afsluitmembraan en de afsluiterbehuizing. De membraanafsluiter is praktisch de allrounder onder de afsluiters en kan voor talloze toepassingen in alle branches worden gebruikt.


Het klephuis kan, afhankelijk van de toepassing, van kunststof, metaal of andere materialen zijn vervaardigd. Bent u op zoek naar een membraanafsluiter , dan bent u bij Installatievakwinkel. In ons ruime assortiment vindt u membraanafsluiters van gerenommeerde en bekende A-merken! Top kwaliteit membraanafsluiters tegen een voordelige prijs.


Het membraan is het hart van de membraanafsluiter. Een membraan is opgebouwd uit meerdere rubber lagen met vezelversterkingen. Met name bij corrosieve media komt de membraanafsluiter het meest tot zijn recht.


Membraanafsluiter

Bij een membraanafsluiter stroomt het medium door een spleetvormige opening tussen het metalen huis en een, meestal rubberen, flexibele plaat waarvan de rand is ingeklemd en waarbij het midden kan doorbuigen. Pharma Componenten voor high purity toepassingen. Onder de juiste temperatuur en druk zijn deze rubber lagen tot één geheel gevulkaniseerd. Straight-type heeft als voordeel dat deze een volledige doorlaat bieden en dus een lage weerstand met hoog debiet hebben.


De Dorot-membraanafsluiter is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de glastuinbouw. Het verschil met de Dorot-serie is de vorm van het. We hebben type A (weir) en KB (vol) gelijken. Wij hebben onder meer membraanafsluiters van het merk Diaval, welke geschikt zijn voor nagenoeg iedere industrietak. Grote plus is dat elke membraanafsluiter van Diaval geheel uitwisselbaar is met Saunders.


PVC-U SF – met overschuifflens PVC-U, metrisch – Kraagbussen zijn met Tangit verlijm DTX- of Dytexverlijming op aanvraag. Vandaag voor uur bestel morgen in huis. Bestel online of kom langs! Wildkamp helpt u graag verder!


Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Dan bent u bij Installatievakwinkel aan het juiste adres.


Ruim assortiment Deskundige advies Snelle levering. Gebruik onze productcatalogus en maak kennis met ons gevarieerde productprogramma. Van modulaire leidingsystemen tot afzonderlijke producten, met één muisklik ziet. Kunststof actuator en RVS kap. De afsluiterklep wordt indirect bediend door de afsluiterspindel.


Door te draaien aan het handwiel gaat het membraan naar beneden waardoor de opening wordt dichtgedrukt en de doorstroming stopt. KEMPER membraanafsluiter met flensaansluiting Figuur 123. KEMPER isolatieschaal, in Duitsland voorgeschreven isolatie volgens EnEV.


Membraanafsluiter

Mega Schuifafsluiter PVC-U mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.