donderdag 29 juni 2017

Houten schuur garage

Ruime keuze aan tuin garages. Kom langs in onze showroom! Op zoek naar een Houten Garage? Bekijk ons ruime aanbod en vraag een offerte aan! Vakkundige monteur die goede en snelle service levert!

Klassieke houten schuur 15. Wilt u een houten schuur of garage kopen? Zo’n natuurlijke constructie is de ideale oplossing om uw voertuigen, fietsen en tuingereedschap veilig op te bergen. Een schuur beschermt uw materiaal niet alleen tegen weer en win maar ook tegen mogelijke diefstal. Houten schuren en garages vindt u bij Geldersche Houtbouw.


Maar een prefab houten garage biedt ook uitkomst wanneer u op zoek bent naar extra ruimte om te klussen of kan dienen als opslagplaats. Ook is het in bijna iedere houten garage of schuur mogelijk om een zolder te maken.

Afhankelijk van uw wensen en de functie van uw garage ontwerpen we een multifunctionele houten garage op maat. Van een compacte houten schuur voor dagelijks gebruik tot een exclusieve landelijke garage voor de auto: Jaro Houtbouw maakt het! Een houten garage : helemaal zoals u het wenst!


Bouw een houten garage met Jaro Houtbouw en realiseer een garage in de tuin of aan uw woning, helemaal zoals u het wenst. Voor een betaalbaar bouwpakket op maat voor uw houten garage moet u bij Goedkopeschuur. Of u het een garage of een houten schuur noemt, in feite gaat het om hetzelfde product. Onze houten schuren kunnen niet alleen in maat worden aangepast, maar ook in de hoogte.


Zo kunnen wij deze verhogen per 15cm. Dat is precies de werkende hoogte van een balklaag. Onder een houten schuur verstaan wij een gesloten tuinschuur van enig omvang. Onderstaand vindt u een uiteenlopend assortiment prefab houten schuren van Scandinavisch vuren, geïmpregneerd hout en Lariks Douglas houtbouw.


Naast een bouwpakket kunt u bij houthandel Gadero ook zelf een houten schuur op maat bouwen. De houten garage op maat bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Meestal krijgt u eerdere een vergunning voor een houten garage. Gratis levering bij u aan huis!


Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin!

Het juiste adres, de beste service! Profile, uw partner voor vakkundig en voordelig auto-onderhoud. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Als je een houten schuur in de tuin wilt bouwen, dan zijn bovenstaande producten ook interessant.


Bezoek de website en bekijk onze producten. De garages zijn namelijk ook eenvoudig in te richten als schuur. Lees alle info over deze producten op de betreffende pagina’s.


Indien je toch nog vragen hebt, beantwoorden we deze graag. De voordelen van een houten garage is dat deze net zoveel ruimte en bescherming biedt als een betonnen exemplaar. De aanschafprijs van hout ligt echter wel veel lager.


Bovendien is het eenvoudiger om een bouwvergunning aan te vragen voor een houten garage dan voor een betonnen bouwwerk. Bij BOHA Systeembouw BV vindt u modellen als een betonnen garage of een stenen garage. Dan hebben we ook keuze uit een houten garage hier bestaat de keuzen uit openslaande houten deuren, stalen kanteldeuren en geisoleerde sectionaaldeuren die eventueel met afstandsbediening te besturen zijn. In de houten schuur zit tevens een ruime garage , welke niet is geïsoleerd maar waarbij de wanden wel geventileerd zijn aangebracht. Dit geldt voor de gehele schuur , waardoor er de mogelijkheid ontstaat om de schuur later te.


Of u nu zoekt naar een houten schuur om te gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met het houten schuren aanbod van Fonteyn slaagt u zeker! Ook vindt u bij ons houten schuren die u voor luxere doeleinden kunt gebruiken. Betonnen uitvoeringen - Beton met hout gecombineerd - Geheel houten uitvoeringen.


TARIEVEN EN AANBIEDINGEN met de scherpste prijzen. Andere combinaties op aanvraag! Wij hebben inmiddels al meer dan jaar ervaring opgebouwd op het gebied van maatwerk garages.


Hierbij staan kwaliteit en vakkundigheid altijd centraal. Het allergrootste voordeel van een houten garage op maat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.