donderdag 15 juni 2017

Gemeente rotterdam klachten buitenruimte

Ervaren juridisch adviseur met als specialiteit Juridische coaching voor particulieren. Zakelijk recht vestiging en schadeafhandeling nutsbedrijven. Hoge kortingen, boek online.


Altijd real-time beschikbaarheid. Is er op straat of in het groen iets kapot of vuil? Is er wateroverlast of is het riool verstopt? U kunt hier een melding van maken bij de gemeente Rotterdam. Geef het door aan de gemeente Rotterdam.


Denk aan: een melding maken van schade of vuil, een klacht indienen of bezwaar maken. Gemeente Rotterdam krijgt meer dan 175. In deze kaart worden alleen de actuele meldingen weergegeven.


De meldingen die zijn verholpen blijven nog dagen zichtbaar in de kaart. BuitenBeter App voor klachten over de buitenruimte. Dit is geen officieel kanaal van de gemeente Rotterdam.


De reactietijd is hierdoor langer en niet inhoudelijk, onze excuses hiervoor. Dan komt het direct bij de juiste afdeling terecht. De Rotterdamse haven is de grootste zeehaven van Europa. De haven dankt zijn leidende positie aan de uitstekende bereikbaarheid via zee en aan de intermodale verbindingen.


Daarnaast zorgt de haven van Rotterdam voor zo’n 385. Het is de plek waar grenzeloze ambities worden waargemaakt. Hij vertelt dat zijn leefomgeving op verschillende punten niet in orde is. Vuil’ Rotterdam gaat fors bezuinigen op onderhoud buitenruimte. Terwijl de klachten over vuil op straat toenemen, bezuinigt Rotterdam miljoen euro op onderhoud van de buitenruimte.


Absur zegt de oppositie met Leefbaar Rotterdam voorop. Nee hoor, zegt de wethouder, vervuilers zijn net pubers, je moet niet achter hun kont blíjven opruimen. Je kan op elke locatie in Nederland melden. Je melding wordt vervolgens doorgegeven aan de juiste gemeente.


De gemeente Rotterdam nodigt alle Rotterdammers uit om goede ideeën in te sturen voor een fleurige buitenruimte in de stad. In totaal is miljoen euro beschikbaar voor het opknappen van bijvoorbeeld speelplekken, pleinen en buurtparkjes. En in een goed onderhouden straat of buurt is het ook leuk om elkaar te ontmoeten en even een praatje te. Hierbij is niet alleen de uitvoering, maar ook de voorbereiding van belang: de fasen van aanbesteding, gunning en planning.


Je kunt de doorlooptijd aanzienlijk verkorten door in een vroeg stadium met partijen om tafel te gaan. Werkzaamheden aan de Stadhoudersweg in Rotterdam laten zien dat dit kan. Deze drukke verkeersader is volledig heringericht.


Straten in Rotterdam zijn vies en liggen vol rommel. Tot grote frustratie van bewoners gaat de gemeente Rotterdam miljoen euro bezuinigen op onderhoud van de buitenruimte , waaronder het schoonhouden van de straten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.