donderdag 22 juni 2017

Verplaatsbare omheining schapen

Europa´s grootste online schrikdraad vakwinkel met eigen service afdeling. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Afrastering voor schapen , geiten, kleine huisdieren,. Verplaatsbare afrastering met stroom. Ook geschikt om kleindieren buiten de tuin of moestuin te houden.


Schapen zijn echte grazers maar ook lastig te keren dieren.

Het is belangrijk duidelijke grenzen aan te geven met een goede schapen omheining. De wol isoleert en daardoor zijn schapen ongevoeliger voor stroom in vergelijking met andere dieren. Zorg daarom voor een goede afrastering zodat uw schapen niet kunnen ontsnappen. De korte stroomstoot van schrikdraad is krachtig genoeg om dieren af te schrikken maar veilig voor mens en dier.


Na de eerste schok vormt de afrastering een psychologische barrière. En omdat dieren de omheining mijden, is er bijna geen fysieke belasting en gaat deze dus ook veel langer mee. Een elektrische afrastering is een kringloopsysteem.


Het schapen - en geitennet.

Een schapennet van Poda is een veilige en praktische oplossing voor schapen. Bent u op zoek naar een verplaatsbare omheining of mobiele afrastering? Vaak wisselen kuddes hierbij regelmatig van weide, waarbij een verplaatsbare omheining een geschikte oplossing is. Er kan gekozen worden voor afrasteringsnetten voor schapen maar Gallagher biedt u ook een alles-in-1-systeem, de smartfence. Nog geschikter is een schapennet met stroom.


Dan combineert u de mechanische barrière van verstrekte netmazen, met de geleidende horizontale draden. Met weinig handelingen is het electronet voor schapen opgebouwd en kan het in gebruik genomen worden. Anders dan omheiningen voor schapen , zijn schapennetten ook mobiel te gebruiken.


Een mobiele afrastering is ideaal als tijdelijke en gemakkelijk verplaatsbare omheining. Dit type afsluiting is zeer geschikt voor het onderverdelen van grote weides. Deze omheiningen moeten bij voorkeur wekelijks gecontroleerd worden. Dit garandeert een eenvoudige en solide bevestiging van schrikdraad geleiders tot 51m hoogte.


Hiermee is deze paal alleen geschikt voor kleine gezelschapsdieren zoals schapen en geiten. De paal wordt geleverd met jaar garantie. Houders van paarden, schapen , koeien, geiten en varkens gebruiken voor de afrastering steeds vaker schrikdraa veelal in combinatie met ander materiaal zoals palen, hekwerk en gaas. Schrikdraa ook wel een stroomdraad genoem is iets anders dan prikkeldraad of puntdraad.


Het gebruik van prikkeldraad is een ouderwetse methode van afrasteren.

Als de kat de ingestelde elektronische afsluiting nadert, geeft het systeem een waarschuwingstoon. Als de kat over de afsluiting gaat, geeft het systeem een lichte statische correctie via de twee contactpunten die in aanraking. Een omheining voor schapen bestaat uit tamme-kastanjepalen, voorzien van gepuntlast verzinkt Pantanetgaas. Het gaas wordt mechanisch opgespannen. Zo behoudt het schapenraster zijn natuurlijke vorm en veerkracht.


Onze omheiningen kenmerken zich ook door een fijne afwerking en luxe uitstraling. Het aanzicht van een omheining valt of staat daarnaast ook bij de montage. Plaatst u zelf de omheining , kijk dan niet op een uurtje en zorg dat de omheining er netjes, recht in staat. U zult er jaren plezier van beleven. Ben je op zoek naar goede afrastering of omheining van duurzame kwaliteit?


Bij Agradi heb je een compleet overzicht met veel verschillende soorten afrastering. Ook vindt je op deze pagina informatie over hoe elektrische afrastering werkt en een schematisch overzicht, waarbij elke productgroep aan bod komt. De verplaatsbare afrastering bestaat uit een stuk schriklint en lichte palen die u dus gemakkelijk op een andere plek neer kunt zetten, als het daar tijd voor is. De omheining is ideaal voor verschillende diersoorten, dus voordat u een verplaatsbaar raster kiest, informeer dan even naar de juiste producten in combinatie per dier.


Uitsluitend geschikt voor grote honden i. Verkrijgbaar in de lengten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.