dinsdag 6 juni 2017

Speeltoestel kasteel

Kies uit 1producten vanaf € 190. Dit speeltoestel wordt vervaardigd uit geimpregneerd vurenhout om een zeer goede duurzaamheid te verkrijgen. Stoer houten speeltoestel kasteel met veel geweldige extra’s!


Wie verovert eerst het kasteel en hijst de vlag. Ideaal voor kleine ridders en jonkvrouwen en princessen. Dit ridderkasteel biedt volop ruimte om door de vele details te spelen.

Een gevarieerd plezier is gegarandeerd. Aan elke kant verbergt een nieuwe. Het kasteel heeft aantrekkingskracht op de kinderen door haar fantasierijke ontwerp en maakt het herkenbaar van ver af. De andere kant van het speeltoestel heeft een kleine tafel voor zand spel of sociale interactie.


De avyna ultimate jump slider 3-kan 2kg dragen. Plek zat voor kinderen die kunnen springen, glijden, en. This tier barn measures W x L and just under Tall.


De schommelzitjes zijn verstelbaar in hoogte en ook te vervangen door andere accessoires.

Het speeltoestel bestaat uit geimpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Ons uitgebreide aanbod is nog steeds groeiende en onze prijzen zijn uiterst concurrerend. Wij leveren speeltoestellen in hout, metaal en RVS. Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Bekijk hier de leukste online.


Hier vind je de beste aanbiedingen. Met deze speeltoren in de tuin zullen de kinderen jarenlang met plezier buitenspelen. De zandbak kun je ook gebruiken als picknickplek. De speeltoren GIANT Castle voor openbare gelegenheden is een echt kasteel. Dit speelparadijs is niet alleen van buiten een blikvanger door de schuine constructie en de twee niveaus, maar biedt de kinderen ook veel speelmogelijkheden.


Het grote speelhuis met aan twee zijden een balkon, nodigt uit om er met al je vrienden in te spelen. Dit stevige speelhuis voor kinderen kan worden uitgebreid met bv. Wij komen het voor u monteren en verankeren in de tuin! Aan de toren zit een meter glijbaan en klimstenen.


Speeltoestel GIANT Castle. De ruimte onder de toren is te gebruiken als zandbak. Alle Dinowood tuinhout, schuttingen en speeltoestellen voldoen aan de hoogste kwalteitsvereisten, en worden vervaardigd volgens de kunst van het vakmanschap in onze fabriek te Limburg.

Dit prachtige klimtoestel van Stepis van alle gemakken voorzien. Klim naar de bergtop via de klimwanden en verken de omgeving vanuit jouw kasteel. En via de glijbaan kun je snel naar beneden glijden. Op de zitbankjes kun je heerlijk tot rust komen van al het spelen.


De speelkasteel tower is een speeltoren met dakje, veilige trap, touwladder aanbouw en en glijbaan. Een kunststof dak beschermt het kasteel voor overvliegende draken, de kasteelpoort is toegankelijk via een stevige ladder en wordt bewaakt door dappere ridders. Een speelhuis met glijbaan (optioneel), ideaal voor de wat kleinere tuin en de bewoners van de Jungle Castle zouden extra plezier kunnen beleven met bijvoorbeeld een Mini Market Module. Yalp creëert sport- en speelplekken met speeltoestellen van Lappset en de eigen interactieve toestellen Sutu, Sona, Fono, Memo en Toro. In die gevallen roept de expertise in van een partner, die niet alleen adviseert omtrent de inrichting van dat stukje openbare ruimte, maar ook kennis heeft van diverse speeltoestellen en typen parkmeubilair én een passend ontwerp kan samenstellen.


Acacia Robinia, groothandel in Robinia houten speeltoestellen , is zo’n partij. De met zorg ontwikkelde speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. KOMPAN speeltoestellen passen in een stedelijke en natuurlijke omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.