dinsdag 27 juni 2017

Boom weghalen

Kunststof kappen doppen voor kunststof verpakking. Bekijk ons assortiment online. Wij van boom weg halen zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen en rooien van uw boom.


Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte en wij komen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het kappen of snoeien van uw boom !

Het kappen van bomen gebeurt op verschillende manieren. Heid en een eerlijke prijs! Daarnaast moet de gekapte boom natuurlijk ook nog afgevoerd worden. Daarnaast geven wij altijd vooraf duidelijkheid over de kosten van een boom laten kappen. Laat deze klus over aan een specialist die de boom veilig voor u kan verwijderen of de boom kan rooien.


Het is belangrijk om uw boom te laten snoeien! Wij weten precies welke boom wanner een snoeibeurt kan gebruiken. Altijd een gezonde en mooi uitziende boom in uw tuin?

Het verwijderen van bomen moet uiterst zorgvuldig gebeuren want het neemt de nodige risicos met zich mee! Zowel de mogelijk omliggende buren en tuinen of eventuele schuren ondervinden geen risico. Sommige bomen staan ook op lastige plekken zoals in de achtertuin van een woonwijk. Dit is geen probleem, maar ik moet dan voorzichtig te werk gaan en dat kost wat meer tijd.


Op basis van een foto van de boom en een foto van de omgeving kan ik een globale kostenindicatie geven wat het kost om uw boom te rooien. Elke boom is anders, daarom zijn de kosten altijd verschillend per situatie. Een boom vellen is de simpelste en goedkoopste manier om een boom te rooien, maar niet altijd kan een boom vallen. Kan de boom niet vallen omdat hij dan iets zal raken dan moet de boom klimmend afgebroken worden. Een boom uit je tuin verwijderen: Er zijn verschillende redenen waarom je een boom uit je tuin zou willen verwijderen.


Misschien wil je een terras of serre in de tuin en is dit niet mogelijk omdat de boom in de weg staat. Of staat de boom te dicht bij je woning en neemt hij hierdoor het licht weg. Voor het kappen van een boom heeft u soms een vergunning nodig. U kunt deze aanvragen bij uw gemeente.


Lees meer over deze omgevingsvergunning. Wij zijn gespecialiseerd in het kappen van bomen. Als boomklimmers werken wij voor particulieren die een boom willen laten weghalen.

Een boomkapper werkt voorzichtig en kapt een grote de boom in kleine stukken. Met lood in haar schoenen, want ze vertelde dat ze er met de vorige bewoners een juridisch geschil over heeft gehad (maar dat geheel terzijde). Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven is de grootte evenals de ouderdom van de boom bepalend voor de hoogte van het prijskaartje welke voor het kappen in rekening wordt gebracht. Dit heeft alles te maken met het feit dat het kappen van een oude, grote boom veel meer tijd in beslag neemt dan het weghalen van een klein, jong boompje. Bomen groeien en na verloop van tijd moeten ze worden gekapt.


Zo kan een geplante boom ziek worden of op een verkeerde plaats staan zodat de boom niet zo uitbundig tiert als werd gehoopt. Ook te sterke groei van de boom waardoor de boom te veel licht wegneemt kan een reden zijn voor kap. Maak dus een verstandige afweging, want bij dit werk gaat nog weleens wat mis ( boom op woning gevallen).


Hoe groter en ouder de boom , hoe duurder het wordt om de boom te verwijderen. Dit komt omdat het verwijderen van een grote boom meer tijd kost dan een kleine jonge boom. Zo kan een boom gevaar opleveren voor de omgeving of kan hij simpelweg te groot zijn geworden. Maar het komt ook geregeld voor dat bomen ziek zijn geworden en dat kappen de enige oplossing is. In dit artikel kun je lezen hoe het vellen van bomen in zijn werk gaat en welke verplichtingen en kosten er komen bij kijken.


Kleinere bomen kun je misschien zelf nog wel kappen, maar bij grote bomen doe je er verstandig aan om dat uit te besteden en een boomexpert de kap te laten verzorgen. Wilt u van een of meerdere bomen af dan bent u bij ons aan het juiste adres. Boom kappen vellen omzagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.