woensdag 29 mei 2019

Knaagdierbestrijding

Knaagdierbestrijding

De KBA-bijeenkomsten en -trainingen hebben als doel het gebruik van rodenticiden enorm te beperken. Het CTGB heeft strenge voorwaarden gesteld wie en waar. Knaagdierbestrijding - KBA.


Het gebruik van rodenticiden voor de bestrijding van knaagdieren is in Nederland aan strenge eisen onderworpen. De aankoop van de middelen voor knaagdierbestrijding kan uitsluitend nog gedaan worden door gebruikers met een specifieke licentie. KBA - zonder spuitlicentie Bent u niet in het bezit van een spuitlicentie dan kunt u wel een KBA-licentie halen. De training die wordt aangeboden wordt afgesloten met een erkend examen. UITSLUITEND GROOTHANDEL VOOR DE PROFESSIONELE PLAAGDIERBESTRIJDER.


GEEN PARTICULIERE VERKOOP. Alle prijzen die in onze online catalogus vermeld staan, zijn exclusief. Wanneer u de omvang van de plaag in kaart heeft, kunt u maatregelen treffen om knaagdieren buiten te houden (stap 2: wering).


Knaagdierbestrijding

De knaagdieren zorgen niet alleen voor gezondheidsrisico’s, maar kunnen ook behoorlijk wat schade aanrichten. Bedrijven moeten soms hele voorraden producten weggooien door de schade als gevolg van een knaagdierplaag. Er is geen specifieke voorkennis of vooropleiding nodig. Gebruik van giftig lokaas voor de bestrijding van knaagdieren is de laatste jaren door aangescherpte wet- en regelgeving fors ingeperkt. Actieve en verantwoorde knaagdierbestrijding.


Onze professionele knaagdierbestrijding helpt u actief en verantwoord van uw probleem af. Zowel ratten als muizen geven doorgaans bijzonder veel overlast in een bedrijf. Ze zorgen niet alleen voor onrust in de stal, maar kunnen ook ziektes overdragen.


Dit heeft onder meer productieverlies tot gevolg. Bio Control Group zet daarom in op knaagdierbestrijding en -preventie. In het logboek knaagdierbestrijding kunnen alle gebruikte materialen en bevindingen van het bestrijdingsplan worden genoteerd. Het is verplicht een logboek te gebruiken wanneer je actief ratten en muizen bestrijd!


Heeft u muizen of ratten in huis? De enige remedie om er vanaf te komen is professionele bestrijding. Ratten en muizen planten zich razendsnel voort, waarmee het niet eenvoudig is om van de plaag af te komen.


Knaagdierbestrijding

Dit betekent dat we voldoen aan de eisen die worden gesteld aan bedrijven die personeel ter beschikking stellen. Ook voldoen we hiermee aan alle verplichtingen die hieruit voortvloeien. Bureau Erkenningen, licenties voor groene en agrarische beroepen.


Voor het gebruik van professionele chemische middelen bij gewasbescherming en het bestrijden van. Verleng of behaal snel en eenvoudig uw spuitlicentie via de online leeromgeving van spuitlicentie. Professionele knaagdierbestrijding. Neem bij overlast van ratten en muizen contact op met een professionele ongediertebestrijder. Bij overlast van muizen of ratten in huis kun je bij ons direct telefonisch een afspraak maken voor de bestrijding.


Bij knaagdieren in je bedrijfspand maken we een afspraak om de situatie te bespreken. Op dit moment zijn er cursusdagen geplan oktober en november. Voor deze cursus dient u in bezit te zijn van een geldig bewijs van vakbekwaamheid KBA. Veehouders die al een spuitlicentie hebben, kunnen de aantekening KBA erbij krijgen op de spuitlicentie, hiervoor is geen examen vereist.


Voor KBA-GB is altijd een examen nodig. Overige bestrijding Natuurlijke vliegenbestrijding. Bestrijding in natte mest. GJ Plaagdierbeheersing heeft een natuurlijke kijk op het voorkomen en bestrijden van plaagdieren vanuit een ecologisch verantwoorde visie. Voorwaarde voor deelname is vanzelfsprekend een geldig vakbekwaamheidsbewijs.


Na de kennisbijeenkomst KBA krijg je een nieuw vakbekwaamheidsbewijs met daarop de vakbekwaamheden gewasbescherming en knaagdierbeheersing. Je licentie knaagdierbestrijding is jaar geldig, en moet je daarna verlengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.