woensdag 22 mei 2019

Overkapping lessenaarsdak

Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom overkapping zien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Zoekt u een overkapping met lessenaarsdak die in de aanbieding is? Dan zit u bij de blokhuttenoutlet op rozen.

Overkapping met lessenaarsdak kopen. Wilt u meer weten over ons aanbod van overkappingen met lessenaarsdak , of een persoonlijk advies? Dankzij de dichte achterwand en zijwand van de overkapping maakt u eenvoudig een gezellige, windvrije hoek in de tuin. Een echte moderne eyecatcher in uw tuin!


De moderne look van een blokhut met lessenaarsdak. Eenvoud kan soms zo mooi zijn. Met een blokhut met lessenaarsdak geeft u uw tuin een frisse, moderne uitstraling.


Perfect voor als u eens iets anders wilt dan een zadeldak of kapschuurdak.

Bent u op zoek naar een blokhut met overkapping waarin ruimte is voor uw (tuin)gereedschap én een loungeset? Kühlkamp Buitenhout is specialist op het gebied van overkappingen en tuinhuisjes en biedt een keur aan verschillende uitvoeringen. Gaat u voor een leuk prieeltje met piramidedak, een landelijke overkapping kapschuur of voor de meer traditionele maar strakke overkapping plat dak. In deze categorie vindt u de overkappingen met lessenaarsdak. Mensen willen zo veel mogelijk buiten leven, daarom kiezen steeds meer mensen voor een overkapping in de tuin.


Een terrasoverkapping, is de laatste jaren dan ook in populariteit toegenomen in Nederland. Houten overkapping lessenaarsdak. Bent u opzoek naar een mooie houten overkapping met lessenaarsdak om lekker buiten te kunnen zitten?


Tuinbeurs Nederland biedt u een uiteenlopend assortiment aan overkappingen met een lessenaarsdak. Ook kunnen we dankzij onze eigen houtbouwfabriek iedere overkapping op maat maken! Dakgoot voor aan één dak zijde van bijv. Voor uw tuinhuis, veranda, overkapping of ander gebouw met een aflopend lessenaarsdak heeft u alleen maar aan de laagste dak zijde een dakgoot nodig. Zo kunt u het hemelwater opvangen (in bijvoorbeeld een regenton) of afvoeren in de tuin.


Blokhutten met overkapping lessenaarsdak volledig naar uw wens. Een blokhut met overkapping lessenaarsdak kenmerkt zich door een schuin, naar achteren aflopend dak. Heeft u bepaalde voorkeuren wat betreft de afmeting, dan is dat geen probleem.

Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Franco levering in Nederland. Ongeacht het type overkapping dat u zoekt, het is vaak wenselijk om te kiezen voor een stijl die past bij de woning.


Op die manier kunt u een mooi geheel creëren. Ons assortiment overkappingen en veranda’s Ons uitgebreide assortiment overkappingen en veranda’s biedt u de keuze uit heel veel verschillende modellen, afmetingen en houtsoorten. De rechter zijwand van deze aanbouw veranda is gesloten.


Standaard wordt deze veranda vervaardigd van onder druk geïmpregneerd vurenhouten bitumen dakshingles als dakbedekking. De houten kapschuur is gemaakt van volledig geïmpregneerd vurenhout met wanden betimmerd met Zweeds rabat planken. Een Hillhout blokhut met lessenaarsdak , heeft een dak dat naar achteren afloopt. De voorzijde van de blokhut is hoger dan de achterkant. De Hillhout blokhutten met lessenaarsdak worden geproduceerd van 28mm dik vurenhout, en zijn onbehandeld of geïmpregneerd leverbaar.


Het impregneren kan in een groene of bruine kleur. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.