donderdag 30 mei 2019

Ratten verjagen met geluid

Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Bespaar tot wel via kiesproduct. Alles voor het verjagen en vangen van mollen en woelmuizen. Let er wel op dat als u de ratten gaat verjagen met het ultrasone geluid dat een rattenverjager maar in ruimte werkt.


Het geluid om de ratten te verjagen gaat dus niet door muren heen.

Effectief, hygiënisch en zonder het gebruik van gif. De geluidsfrequentie is aangepast op muizen en ratten voor een optimaal effect. Het ultrasone geluid verstoort het natuurlijke gedrag en de communicatie van muizen en ratten. Een verjager is eenvoudig op te zetten en heeft geen lokstof of iets dergelijks nodig om ratten aan te trekken.


Ze verjagen immers de rat! Hoewel ratten ook gevoelig zijn voor ultrasone geluiden, zijn zij moeilijker te verjagen dan muizen. Met deze ultrasone verdrijver kun je ratten verjagen met geluid.


Dit ultrasone geluid is voor mensen niet hoorbaar maar voor de ratten zeer irritant.

Steek de verjager in het stopcontact en binnen de kortste keren zijn alle ratten weg! Apparaten die ratten verjagen met ultrasoon geluid , trillingen, geluidsgolven of andere gelijkwaardige eigenschappen werken helaas niet. Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat er geen direct verband bestaat tussen het gebruik van deze apparatuur en het met succes afschrikken of verjagen van ratten. Muizen verjagen met geluid. Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringt het ultrasoon geluid niet goed genoeg door op het ongedierte en zal daardoor niet effectief zijn.


De eerste klacht betrof een middenwoning in een blok van vijf. Hier werden regelmatig ratten gehoord boven het plafond van de uitgebouwde keuken. In de kruipruimte van deze uitbouw bleef het uitgelegde plastic zakje met lokaas onaangeroerd liggen.


Dit is van de rede dat ultrasoon geluid niet effectief is tegen muizen, ratten en kakkerlakken. Eigenlijk moet je het heel simpel bekijken, als een dier kan kiezen tussen een ruimte waar eeuwig een geluid aanwezig is of dat het eeuwig stil is dan zal van de dieren kiezen voor de stille ruimte. Ultrasoon geluid werkt op een logische manier.


Voor 23:bestel Morgen in huis. Waar gaat uw voorkeur naar uit? U kunt ratten binnen weren, maar ook ratten verjagen buiten wordt mogelijk door een ultrasoon apparaat voor ratten in het stopcontact te stoppen. Er worden verschillende opties of fora aangedragen om muizen te verjagen met geur. Ik heb er wel zo mijn bedenkingen bij.


Enerzijds maakt dit apparaat gebruik van ultrasoon geluid dat variërende frequenties uitzend voor het verjagen en weghouden van zowel ratten als muizen.

Diervriendelijke verjager tegen muizen en ratten met dubbele werking. Door de variatie in frequentie worden de muizen en ratten het geluid niet gewoon en blijven ze de omgeving mijden. Veelal doen ze dit via dezelfde ingangen. Zorg dat je de ingangen afdekt. De ratten komen vervolgens niet meer het huis binnen en gaan op zoek naar een andere leefomgeving.


Het blijkt dat ratten een hekel hebben aan zwarte peper. Strooi zwarte peper op de plekken waar jij last hebt van de ratten. Wij adviseren u dus om per ruimte een verjager te plaatsen. De Victor muizenverjager is ook te verkrijgen in een 3-pack.


Ratten weren met zwarte peper. Deze muizenverjager heeft meer dan drie keer het geluid en de dekking van een standaard ultrasone ratten en muizenverjager. Doordat de frequentie varieert worden ratten en muizen niet resistent.


Een ultrasoon geluid is geluid dat voor mensen onhoorbaar is omdat dit boven de gehoorfrequentie (tot 2Hz) van de mens ligt. Veel dieren kunnen veel hogere geluiden. Dit geluid is amper of niet hoorbaar voor het menselijke oor maar is uitermate storend voor knaagdieren. Hierdoor weren zowel ratten als muizen deze toestellen en gaan ze op zoek naar een ander huis. Zo kan je op een diervriendelijke manier ratten (en muizen) uit je huis verjagen en deze vervolgens weghouden.


Dit geluid hoor je zelf niet, maar als de muizen het waarnemen vluchten ze weg. De vraag is dan wel: waarheen? En moet je dan in alle ruimtes een apparaat plaatsen als je geen enkele muis meer wilt tegenkomen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.