maandag 13 mei 2019

Serbo serres

Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Haal alles uit elk moment van je reis.


Sla het gedoe over en boek je tickets vooraf. Vind de beste ervaringen, tours en activiteiten voor jouw trip met GetYourGuide. Bij uw zoektocht naar de ideale serre , een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken. Hier treft u een groot aantal serres , tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan.


Serre Voorbeelden Een strak design of toch een romantische klassieke stijl? Een robuuste uitstraling of juist een subtiele look met slanke profielen? Hieronder vindt u een aantal serre voorbeelden met verschillende stijlen. U kunt de TrendLine serre nagenoeg geheel samenstellen naar uw wensen en verfraaien met accessoires als spots, zonwerende beglazing, horren en verschillende puien.


Serbo serres

Komt u ons binnenkort bezoeken? Laat het ons dan even weten. Wij werken graag op afspraak. Klantgerichtheid staat hoog bij ons het in vaandel, we staan u daarom graag zo goed mogelijk te woord. In het park staan diverse gebouwen en veel ervan hebben serres die je kunt bekijken.


Je kunt er langsgaan om het park te bekijken en inspiratie op te doen. Het zullen alleen de montage en reis uren zijn die voor uw rekening zijn. Mochten er nog vragen zijn horen we het graag.


Serbo serres

Serres van De Boer Serrebouw vindt u in heel Noord-Nederland. Ondanks onze Friese nuchterhei noemen wij ons dan ook met trots de serrespecialist van het noorden. Serre Exclusief staat voor de beste kwaliteit serres tegen eerlijke prijzen.


Wij leveren maatwerk serres in heel Nederland. Vrijblijvend advies op locatie! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Serbo serres

Binnen naar buiten halen en buiten naar binnen halen met een klassieke zadeldak serre. Bekijk de website voor nog meer serre voorbeelden en inspiratie. Dit komt door hun werkwijze en de lage prijzen die ze hanteren voor het bouwen van serres.


Een serre is een stukje uitbreiden van de woning en bestaat meestal voor een groot. In het park vind je serres in werkelijke iedere vorm en maat. Een serre staat veelal in open verbinding met uw woonkamer zodat er meer mogelijkheden ontstaan voor het inrichten van uw woning. Zo kunt u de serre als verlengstuk van uw woonkamer gebruiken of er voor kiezen om de serre als aparte ruimte te gebruiken. Richt de serre in als woon- of eetkamer of maak er een studeerkamer voor de kinderen van.


Serbo Serres Nederland BV. Uw serre van ontwerp tot oplevering. De serre van uw dromen kan werkelijkheid worden. Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee.


De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maken een serre tot een perfecte aanvulling op uw leefruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.