donderdag 23 mei 2019

Vogels onder dakpannen

Bent u opzoek naar een dakpannen? Het grootste assortiment dakpannen van Nederland. Onze medewerkers helpen u graag. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Vogels onder de dakpannen. Als de mus onder uw dakpannen een nest bouwt, lijkt dit in eerste instantie nog heel onschuldig. Bedenk dan dat zo’n schattig nest van kleine huismussen ook een broedplaats voor insecten is.


Het zijn de motten en kevers die vervolgens gemakkelijk hun weg naar binnen weten te vinden. Wij kunnen het dak opnieuw isoleren zodat warmte- en koud verlies tot het minimum beperkt wordt. Heeft u vogels onder dakpannen ? Dan hebben deze vogels er mogelijk een nest gemaakt, omdat ze het daar lekker warm vinden.

Voor vogels bieden de dakpannen een veilige plek om hun nest te bouwen dat is voor de vogels fijn, maar voor u niet. Onder de dakpannen zijn een soort zwarte kammen peignesgeplaatst maar die worden door de vogels makkelijk verwijderd en inmiddels hebben we veel overlast en wel erg veel nesten. Ik heb een aantal mogelijkheden bekeken maar kom er niet uit. Wij hebben last van grote vogels in de dakgoot en onder de dakpannen.


Graag ontvangen wij advies over voorzorgsmaatregelen om het dak te beschermen tegen vogels en een offerte over het plaatsen van een oplossing. De Kombi dakvoet is een combinatie van beide. De Mini kombi is met name bedoeld voor de aansluiting van de kilgoot. Doordat er bij de meeste daken een kleine opening zit tussen het dakbeschot en de onderste rij dakpannen , geeft het de mogelijkheid voor vogels om hieronder te gaan nestelen.


Gelukkig hebben wij al ruim jaar ervaring met dak problemen. We weten wat voor schade vogeloverlast kan veroorzaken. Los het probleem van vogels en nesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen op.


Met deze vogelweringborstels onder de zonnepanelen voorkomt u dat er vogelnesten tussen uw zonnepanelen en dakpannen ontstaan. Deze vogelwering borstels worden tussen de dakpannen en het zonnepaneel geplaatst zodat vogels er niet langer nesten kunnen onder maken. Het onderste gedeelte van een dakschild wordt ook wel het dakvoet genoemd. Als u op zoek bent naar vogelwering ter plaatse van de dakvoet, dan kan de dakvoetprofiel van Dakgootpreventie u zeker helpen.


Doordat de vogels er niet meer onder kunnen, zitten ze er ook veel minder op.

Geen geluidsoverlast meer van vogels tussen het dak en het zonnepaneel. Bij ons ook, niet in het nestkastje, maar onder de dakpannen. Naast het wel erg vroege gefluit vernielen ze meer dan je lief is. Daarnaast kan een nest, welke niet helemaal leeg achterblijft, zorgen voor veel ongedierte.


Hebben de kraaien eenmaal een plek onder uw dakpannen verworven, dan tasten ze het dakbeschot en de isolatielaag aan. Ook kunnen we schoorsteenkappen plaatsen die vogels verjagen. Want Perfect Dak Nederland BV heeft als missie: géén vogels in dakgoten, onder dakpannen en in schoorstenen!


Hey iedereen, Sinds vandaag last van kauwen onder mijn dakpannen van mijn nieuwe huis. Ik wordt nu al gek van het getrappel en het geluid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.