woensdag 29 mei 2019

Grote emmer

Kunststof emmers in verschillende kleuren. Inhoud 1 en liter. Meer dan jaar ervaring. Bestel in onze webshop of vraag vrijblijvend een offerte! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Een emmer is een onmisbare hulp in huis. Vroeger werden emmers van veel verschillende materialen gemaakt, tegenwoordig meestal van kunststof. De meeste huishoudemmers hebben een inhoud van ongeveer liter, maar ze zijn er ook van bijvoorbeeld liter. Daarnaast kan een emmer met deksel, of hengsel handig zijn. Onmisbaar bij het voegen, metselen of bouwen is een speciekuip, cementkuip, metselkuip of bouwemmer.


In deze extra grote en stevige emmers kun je de ingrediënten voor jouw specie of mortel goed mengen of je gebruikt de emmer voor het verzamelen en afvoeren van bouwafval. Ook voor het stucen is een speciale stuckuip handig. Onze uitgebreide collectie aan paardrijlaarzen van verschillende topmerken stellen wij met grote zorg en aandacht samen, zodat er voor iedereen en voor elk budget wel een laars te vinden is.


De gekleurde emmers zijn allemaal uitgevoerd met een maatverdeling in zowel liters als gallons.

De speciaal ontwikkelde schenktuit zorgt ervoor dat men kan gieten zonder te spetteren. Als we het hebben over grote maten emmers van Vikan, hebben we het over emmers met een inhoud van liter en liter. Een liter emmer is een zeer grote emmer , en deze kunnen dan ook zeer goed gebruikt worden om grotere dieren mee te voeden op boerderijen of kinderboerderijen. Deze grote emmers en bakken zijn van extreem sterk en bijna onverwoestbaar kunststof. Naast kunststof emmers kun je bij Agradi ook emmers vinden die van rvs, rubber, plastic of verzinkt materiaal zijn.


Het is zeker met paarden makkelijk wanneer je een emmer als voederemmer kunt gebruiken. Wij leveren een uitgebreid assortiment emmers , kuipen, tonnen en vaten van hoogstaande kwaliteit voor professioneel gebruik. Ze zijn onder meer geschikt voor de opslag en het transport van levensmiddelen en chemicaliën.


De emmers , kuipen, tonnen en vaten zijn direct uit voorraad leverbaar. U koopt momenteel als zakelijke klant. In de shop voor privéklanten zijn alle prijzen incl.


Al in het stenen tijdperk werden houten emmers gemaakt. Deze konden worden gedragen door middel van een touw dat aan weerszijden door een gat werd gestoken en geknoopt. Beslist de laagste prijzen. Op de Filipijnen viel woensdag een grote emmer vol cement op het verkeer in Pasig City.


De emmer werd vervoerd door een hijskraan, maar raakte los en viel naar beneden. Luxe metalen champagne emmer op voet. Grote RVS champagne emmer op voet.


Professionele emmer om de auto mee te wassen.

De scherp geprijsde plastic emmers zijn van een zeer degelijke kwaliteit en worden binnen uur bezorgd. Emmer met Schenktuit liter (BUC12). Daarbij is boven €7- orderwaarde de verzending voor u gratis! Ronde emmer inclusief deksel met een inhoud van liter. Deze emmer heeft een metalen draagbeugel welke is voorzien van een grijprol.


Hierdoor mag de emmer officieel niet gebruikt worden voor levensmiddelen. Vanzelfsprekend wel inzetbaar voor tal van andere toepassingen. Voor 21:bestel is morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.