woensdag 29 mei 2019

Teak loungestoel

De grootste collectie loungestoelen. Bekijk ons uitgebreide TEAC assortiment. Specialistisch advies nodig? Met een teak loungestoel creëer je een vakantieplek in je eigen tuin. Voor het ultieme buitengevoel neem je plaats op een heerlijke loungestoel van teak.


De kwalitatief hoogwaardige houtsoort teak maakt de stoel mooi, duurzaam en praktische onderhoudsvrij.

Teakhouten loungestoel Dicaprio. Deze teak loungestoel is volledig opklapbaar. De Norden loungestoel is een prachtige design stoel met ronde vormen. Gemaakt van A kwaliteit teak met een textileen zitting voor een maximaal zitcomfort.


De Seasons Outdoor Cave Teak loungestoel is strak en voorzien van all weather kussens. Het teakhout is behandeld en van klasse I kwaliteit teak , dit is de beste kwaliteit teakhout die er is. Zitting hoogte zonder kussen 28cm Breedte 75cm Diepte 75cm, incl de schuinte van de rugleuning. De teakhouten loungestoelen passen op vrijwel elk terras.


Deze stoelen van gecertificeerd teakhout in lounge stijl hebben een robuuste uitstraling.

Uw teak tuinbank verzorgen is gemakkelijker dan u denkt. Teak is gemaakt van een houtsoort die goed in de winter buiten kan blijven staan. Doordat het hout diverse eigen olie- en harssoorten van nature in zich draagt, is dit type hout bijzonder geschikt voor het onbestendige Nederlandse weer. Bij het kiezen van loungestoelen is het natuurlijk belangrijk dat de stoel comfortabel zit en dat je er verschillende houdingen in kunt aannemen. Verder kan je kiezen voor een relax tuinstoel die makkelijk te verplaatsen is.


Als je op zoek bent naar een loungestoel die weinig onderhoud nodig heeft, dan zijn de wicker lounge stoelen een goede keus. Laat je inspireren door ons grote aanbod TEAC. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Met standaard jaar garantie is het maximaal genieten in deze mooie teakhouten loungeset. Voordelen: - Onderhoudsvriendelijk - Duurzame materialen. Zin om heerlijk te relaxen in de zon? Kies voor de Teak loungestoel Nusina. De voordeligste TEAK loungestoelen van Nederland!


Exotan Sicilië loungestoel taupe is een heerlijke all weather fauteuil waar je lekker in kunt loungen. Dit programma bestaat uit een loungeset, loungestoel en afdekhoezen. Deze tuinmeubelen hebben een all weather kwaliteit.


Het strakke design van de Cava loungestoel zorgt voor een rustige sfeer in uw tuin.

Deze prachtig vormgegeven stoel is gemaakt met een combinatie. Zeer mooie Hartman Chavell loungestoel - teak. Loungestoel Cava Teak Seasons Outdoor.


Wil je de loungestoel combineren bij een tuinset of loungeset dan vind je in deze categorie er zeker één die er goed bij past, wij bieden namelijk meer dan 1stoelen aan. Wil je een lounge stoel testen, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Naarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.