woensdag 8 mei 2019

Schutting gevlochten wilgentenen

Schutting gevlochten wilgentenen

Extra scherpe meterprijzen. Afscheiding met lange levensduur. Deens Design van Eva Solo. Bekijk ons exclusieve aanbod! Op zoek naar een terrasverwarming? Ruim assortiment voorradig! Schuttingen tegen lage prijzen. Bestel hier tuinafscheiding online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wilhout is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van wilgentenen schuttingen en erfafscheidingen van wilgentenen. Door de duurzaamheid en flexibiliteit van wilgentenen kan dit op brede schaal worden toegepast. Wilhout heeft eigen bossen waarin de wilgentakken wordt geteeld.


Verder ook In geroemd om de kennis en ervaring op het gebied van met name. Tevens is het mogelijk om van dit vlechtmateriaal naast wilgentenen schuttingen ook plantenbakken, balkonschermen, afscheidingen voor klikobakken, rozenbogen en vele andere objecten te maken. Zijn de wilgentenen eenmaal verwerkt of gevlochten , dan zullen deze - na het drogen in de zomer - een goede vormvastheid hebben. Een wilgentenen schutting kan bestaan uit een houten frame (van dikke wilgentakken of andere houtsoort) of een metalen frame waarin de wilgentenen gevlochten zijn.


Een schutting van gevlochten hout geeft jouw tuin in één klap een landelijke en romantische sfeer waar geen andere schutting tegenop kan. Zo’n afscheiding ziet er ingewikkeld uit, maar in werkelijkheid is het helemaal niet zo moeilijk. Wil jij weten hoe je een wilgentenen schutting. Wilgentenen schutting met een natuurlijke uitstraling die past bij uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Van Aalsburg Griendhouthandel B. De takken zijn zeer flexibel en na uitdroging erg taai. Voor gebruik in tuinschermen gebruikt men verse takken die net gesnoeid zijn. Wilhout levert u precies wat u nodig heeft, de beste materialen tegen een aantrekkelijke prijs.


De wilgentakken zijn dan nog erg flexibel en kunnen makkelijk gevlochten worden. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wilt u meer informatie of advies? U kunt kiezen uit verschillende soorten deuren, b. De voorkeur gaat vaak toch wel uit naar een wilgentenen deur.


Voorafgaand aan de plaatsing maken wij deze deur in onze werkplaats exact op het door u gewenste formaat zodat die direct met de schutting geplaatst kan worden. Dit is de klassieke wilgentenen schutting die ter plaatse in de tuin wordt gevlochten. Het vlechten is een specialistische klus die flink wat spierkracht vereist, dus een bedrijf zoals Wilhout inhuren is een verstandige keuze. Haal vandaag nog die schuttingen in huis.


Schutting gevlochten wilgentenen

Een mooie en voordelige natuurlijke schutting is de wilgentenen schutting. Er zijn verschillende soorten wilgentenen schuttingen waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er schermen met grof gevlochten wilgentakken, maar ook schermen met een fijnere structuur.


Dit zorgt voor meer dichtheid en zorgt voor privacy in uw tuin. De levensduur van de wilgentenen schutting kan worden verlengd door klimplanten tegen de schutting te planten. De planten zullen dan vergroeien met de gevlochten wilgentenen schutting.


Schutting gevlochten wilgentenen

Als meerdere klimplanten, met verschillende bloeitijden, tegen de wilgentenen schutting worden geplant, ben je maandenlang verzekerd van bloemen. De wilgenteen schutting wordt op ambachtelijke wijze geheel met de hand in uw tuin op de gewenste maat gevlochten. De wilgentenen schutting wordt veelal op kastanjehouten palen gevlochten maar kan eveneens gevlochten worden op levende wilgentakken. Deze toepassing is echter niet voor iedereen geschikt.


Wij adviseren om dit alleen toe te passen bij grote tuinen. Deze wilgentenen schuttingen worden ter plekke gevlochten. Dit heeft als voordeel dat de afscheiding precies op uw situatie aangepast kan worden. Hoogteverschillen zijn eenvoudig te realiseren en ook bochten vormen geen enkel probleem.


Schutting gevlochten wilgentenen

Een ter plekke gevlochten wilgentenen schutting , is vervaardigd van kastanje palen en vlechtwerk van 2-jarige wilgentenen (bleeslatten). Bovenstaande prijzen gelden voor een standaard hoogte van 1. Prijzen voor hoger vlechtwerk op aanvraag. Diverse materialen en producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.