woensdag 8 mei 2019

Puntstuk 1 2

Het puntstuk is een verbindingsstuk met verschillende maten. Een fitting is een onderdeel om twee leidingen aan elkaar te bevestigen. Vind alle mogelijke fittingen in onze webshop of koop ze in een van onze vestigingen. De pershuls is gemaakt van RVS, dus minder gevoelig voor corrosie en daarom duurzamer.


De diepe ligging van de stevige o-ring in de messing body voorkomt beschadiging van de ring. Knelfittingen zijn een handige manier om waterleidingen of gasleidingen te verbinden. Zorg dat de leiding recht afgezaagd is en dat het uiteinde vrij is van bramen en glad is afgeschuurd.


Bramen kunnen ervoor zorgen dat de verbinding niet goed afdicht. PE puntstuk met buitendraad. Een puntstuk gezocht als knelkoppeling voor uw aansluitmateriaal?


Puntstuk 1 2

Ontdek de mogelijkheden binnen CV-shop. Voor gas water of cv-leiding Toggle Nav. Wees de eerste die dit product reviewed Aan verlanglijst toevoegen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


CV-SHOP levert alle bekende merken cv ketels, (design) radiatoren, douchepanelen en toebehoren tegen VASTE LAGE PRIJZEN! Alle maten hebben wij direct leverbaar. Is het en lengte zending dan is het toch binnen werkdagen bij u in huis. Beschrijving Extra informatie Beschrijving.


Schrijf de eerste review over dit product. Puntstuk nodig uit het Knelkoppelingen messing en vernikkeld assortiment van BONFIX? PVC Puntstuk met buitendraad kopen bij Doe Het Zelf Beregening.


JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Messing puntstukken kunt u gebruiken voor het maken van een waterleidingsysteem. Deze soldeerfitting kunt u gebruiken om bijvoorbeeld een koperen buis aan een appendage aan te sluiten. Dit puntstuk buitendraad koppeling heeft aan een zijde een knelkoppeling waar de druppelslang op aan gesloten kan worden.


Puntstuk 1 2

Met behulp van dit PVC hulpstuk koppel je de PVC buizen eenvoudig aan elkaar. Dit draadpuntstuk kunt benutten om van een muurplaat of andere koppeling met inwendige draad een water aftakking te maken. Niet gratis maar makkelijk te vinden.


Persoonlijk advies van specialisten Wereldwijde. Middelkoop gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) zodat wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Bestel bij Vloerverwarming-Direct!


Puntstuk 1 2

Op werkdagen vóór 15:uur bestel volgende dag in huis. Voeg toe om te vergelijken. Eur met garantie en gratis bezorging! Pvc Puntstuk ,5`` x 50mm.


Maak van je huis een thuis met jouw persoonlijke bouwmarkt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.