vrijdag 31 mei 2019

Stormvaste parasol

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Bescherm je parasol tegen weer, win UV-licht, stof en vuil. Nu al vanaf slechts €199. Alle merken, scherp geprijsd! Vergelijken doe je op Beslist.


Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Bestel online of bezoek onze showrooms. De BAHAMA parasols zijn uitermate geschikt voor intensief, professioneel gebruik in de horeca, zorg en openbare ruimtes. De parasols zijn stormvast en windbestendig en hierdoor op moeilijke en windgevoelige terrassen te plaatsen.


Onze stormvaste rieten parasols hebben een rondhouten frame van douglas en worden gedekt met echt hollands riet. Dat ze stormvast zijn hebben ze de achterliggende jaren al wel bewezen. Stormvaste parasols van TUUCI en Umbrosa. Denk aan ruime open tuinen, terrassen en zeker ook in kustgebieden. Ernst Baas Tuininrichting biedt stormvaste parasols van uitstekende kwaliteit.


Wind- en stormvaste parasols bestaande uit diverse modellen waarvan enkele bestand zijn tot windkracht 9! Er is keuze uit modellen die geopend en gesloten worden met behulp van een telescopisch zwengelmechaniek, een greepmechaniek of een schuifmechaniek. Verwarming en verlichting kunnen afhankelijk van het model worden geïntegreerd. Deze parasols zijn leverbaar in de Standaard of stormvaste uitvoering. Lees meer over deze vierkante parasol.


De aluminium paal zorgt er samen met de stevige aluminium baleinen voor dat de parasol erg duurza. Parasols in alle soorten en maten. Easy parasols zijn in modellen leverbaar.


Eén ronde en twee vierkante. Een belangrijk verschil tussen de Bahama parasol Easy (voor professioneel gebruik) en de Casa is de hoogte van de mast. Buitenhof heeft een uitgebreid aanbod aan luxe parasols.


Bekijk nu onze collectie online! De kleurechtheid van het doek, wordt beoordeeld met een 7-op een schaal van 8. Dit is de hoogst bereikbare kwaliteit op de markt. Hiermee is jouw parasol beschermd tegen weer, win UV-licht, stof en vuil! Meer geluksmomentjes buiten!


De stormvaste horecaparasol Solero Staccato kan praktisch altijd open blijven staan, beschikt over een stalen frame en is verkrijgbaar in alle halve meters tot aan 6x 6cm. Met een parasol van Horecator haalt u kwaliteit in huis en wij hebben altijd een model dat aansluit bij uw wensen. Hij vertrekt geen spier Staccato is een perfecte vervanging voor een overkapping op plaatsen waar alleen parasols worden toegestaan wegens de gemeentelijke regelgeving. MDT-Tex is een van oorsprong Zwitsers bedrijf wat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van zeer hoogwaardige stormvaste (design) parasols met ruim jaar ervaring!


Er zijn vele soorten parasols verkrijgbaar maar u als ondernemer bent op zoek naar een parasol waarbij u niet bij ieder zuchtje wind na moet denken of uw parasol wel zal blijven staan. Wij als Xterior bieden dan ook alleen maar parasols aan die storm en regen kunnen weerstaan. MDT is de grootste Duitse fabrikant van hoogwaardige (horeca) parasols. We hebben een zeer uitgebreid assortiment.


Of het nu gaat om een standaard parasol , stormvaste parasol of vrijhangende parasol , we hebben voor ieder terras de juiste oplossing. Het standaard doek is van hoogwaardig acryl een heeft een gewicht van 2gram per vierkante meter. Uniek design en eenvoudige parasol bediening! Bezoek een van onze Showrooms. Een vierkante parasol kun je goed combineren met een strakke tuinset.


De rechte lijnen van de vierkante parasol vormen dan een mooi geheel bij de vorm van de tuinset. De vierkante parasols van Praxis zijn stevig en van hoge kwaliteit. Het voordeel van een vierkante parasol is dat deze gemakkelijk kan aansluiten op een andere parasol of luifel.


Grote collectie en direct uit voorraad leverbaar. Een goedkope parasol kopen doet u bij Kees Smit Tuinmeubelen. Wij bieden parasols aan van diverse merken voor ieder budget.


Zo vindt u bij ons ook de topmerken zoals de Shadowline parasols en Glatz parasols. Tijd om de schaduw op te zoeken onder een nieuwe parasol van Kees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.