dinsdag 21 mei 2019

Blokhut 4x4

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! U wenst een vierkante houten blokhut of buitenverblijf van ongeveer 4xmeter groot?


Ook 350x3vindt u in deze rubriek.

Bekijk deze zogenaamde blokhut 4xmodellen van bekende merken als Tuindeco en Karibu. Een metertje erbij, namelijk 4x4. Dat lijkt misschien niet zoveel. Over een breedte van meter is meter best een hoop. Je kan er bijvoorbeeld een ruime kast plaatsen en qua oppervlakte nog meer overhouden dan bij het 4xmodel.


Dit model is perfect om als atelier te gebruiken. Blokhutten van Interflex kunnen worden aangepast aan uw wensen. Om de levensduur van de blokhut te verlengen kunt u hem vooraf laten dompel-impregneren.

Dompel-impregnatie conserveert het hout en doodt bacteriën. U kunt uw blokhut ook zelf behandelen met Impraline Pre Activ. Bij blokhutten met zijluifel worden tevens de zichtbare wanden onder de luifel gecoat.


Tevens wordt er een busje verf van de gekozen hoofdkleur meegeleverd bij de blokhut. LET OP: een blokhut die exterieur gecoat is kan niet zomaar gespiegeld worden opgebouw dit dient vooraf doorgegeven te worden via contact via telefoon of e-mail. Vraag naar onze aanbieding via onze webshop.


De blokhut bestaat uit 50mm dik Noord-Europees vurenhout. Bovendien hebben de ramen en deuren dubbele beglazing. Hierdoor is de blokhut uitstekend geïsoleerd. Goedkope blokhutten koopt u eenvoudig bij Tuindomein! Koop hier uw goedkope blokhutten.


Hou ons in de gaten voor blokhut deals en nieuwtjes. Regelmatig een grandioze korting via facebook of twitter. De Blokhut Inge van Tuindeco is een blokhut die perfect te gebruiken is voor de opslag van uw tuingereedschap, barbecue, tuin sets of uw fietsen!


Doordat hij geleverd wordt. Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL. Dankzij het unieke draai-kiepsysteem van de ramen, is de blokhut goed te ventileren.

Bijpassende dakshingles (u hebt pakken nodig) treft u aan onder het tabblad accessoires. Deze blokhut wordt exclusief dakbedekking geleverd. Een Interflex blokhut wordt geleverd inclusief duidelijke opbouwbeschrijving en kwalitatief hang- en sluitwerk. Foto: de luiken zijn niet inclusief en als accessoires aan te bieden. Door de kozijnen een andere kleur verfbeits te geven krijgt de blokhut een mooi en vrolijk effect.


Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Geleverde hoeveelheid is genoeg voor lagen. Ramen en deuren dienen aan binnen en buitenkant bewerkt te worden. Huisje is aan de binnenkant blauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.