maandag 27 mei 2019

Duinrell prijzen

Koop online je kaartje voor het Attractiepark of Tikibad met korting! Ontvang de tickets direct in je mail en laat ze. In een groene omgeving, vlakbij de kust. Wat zijn de prijzen eigenlijk?


Online krijg je een leuke korting en heb je de keuze uit diverse soorten kaartjes. Tikibad: plussers: Tikibad uur tijdens opening park: Tikibad uur tijdens.

Ontdek de prachtige bosrijke omgeving per fiets of te voet en kom helemaal tot rust. Wil je bijvoorbeeld een hele dag entree tot het Tikibad? Of wil je maar uurtjes waterpret beleven. De prijzen zijn afhankelijk van hoe je zelf je dagje uit samen stelt. Het tikibad beschikt over meer dan zestien unieke glijbanen waarbij je meer dan kilometer glijbaanplezier beleefd.


Bestel nu online je tickets met korting en loop direct door bij de entree! Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie. Het attractiepark heeft meer dan attracties waardoor er voor iedereen genoeg te beleven valt.


Vlieg dan mee in de spannende Dragonfly en maak een duikvlucht vanaf meter hoogte in de Falcon.

Op de ene pagina staat bijvoorbeeld een kassaprijs van € 2-, maar de online tickets rekenen met een kassaprijs van € 2-. Wij gaan maar uit van de hoogste prijs. Je vindt alle kortingen en kortingscodes op deze pagina. Er is geregeld een kortingscode beschikbaar. Overnacht in een Duingelow in het bijbehorende vakantiepark.


Ga naar het La Place restaurant, geniet van een buffet óf neem een ijskoude cocktail in de Lighthouse Lounge. The place for a wonderful holiday with the kids or the entire family. Duinrell weet ook wel raad met een rommelende maag.


Een camping en een attractiepark in één. En welk kind wordt daar nu niet blij van? Voor het Tikibad moet je trouwens wel entree betalen. Deze stamt ook uit de 17e eeuw.


Wie ter plekke een kaartje wil kopen aan de kassa, is tussen de 2euro en 2euro kwijt. Onze entreeprijzen zijn all-inclusive! Bekijk hier alle entreeprijzen en bestel deze daarna eenvoudig via de officiële ticketpagina.


Ideaal voor een vakantie in Nederland of een kort verblijf met het hele gezin. Pretpark attracties in de achtertuin. Dit is speciaal gericht op kinderen tot en met jaar.


Dan zijn er verschillende.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ben je nog aan het oriënteren? Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Omdat je een pas krijgt, ontvang je geen losse toegangskaarten voor het attractiepark. Aankoop: maximaal personen per.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.