vrijdag 24 mei 2019

Tuinhuis design

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Opzoek naar een mooie moderne houten tuinhuis? Dankzij onze 3D tekeningen ziet u hem snel.


Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is?

Cubic is het bewijs van hoe ‘less’ zo vaak ‘more’ is. De strakke belijningen van dit design tuinhuis zorgen ervoor dat het model zorgeloos geïntegreerd kan worden in elke tuin. De ideale opbergruimte voor uw tuinmateriaal. Boordevol scherpe aanbiedingen en onafhankelijke tips voor het bouwen van een tuinhuisje of blokhut. Ideeën en inspiratie voor jouw tuinhuis.


Wilt u de afmetingen van een product veranderen of bepaalde elementen van verschillende tuinhuizen met elkaar combineren? Door het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen wij een lange levensduur van deze producten. Tuinhuis Met Overkapping Plat Dak.

Nieuw in ons programma zijn de moderne design -tuinhuisjes in kubus-stijl met plat dak. Strakke lijnen, aluminium hoeken en geen dakoversteek zorgen voor een eigentijdse sfeer. De onopvallende deuren en ramen van de kubus-modellen passen er helemaal bij!


Design tuinhuis overkapping Helmond. Het moderne design tuinhuis type Helmond heeft een overkapping die gebruikt kan worden om heerlijk onder te zitten op de zomeravonden, maar het kan ook perfect gebruikt worden als carport. De staanders onder de overkapping cq.


Ga snel op zoek naar uw ideale design tuinhuis en neem contact met ons op, om uw droom design tuinhuis te bespreken. Vraag naar de bijna oneindige mogelijkheden. Azalp levert naast traditionele blokhutten ook diverse design blokhutten en moderne tuinhuizen. Met of zonder luifel en een prachtig dak, in verscheidene vormen. Strak vormgegeven en netjes afgewerkt.


Een scherpe prijs vindt u op Azalp! Ook een design of moderne blokhut moet betaalbaar zijn. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Bekijk nu onze voorraad Blokhutten!


Doordat wij maatwerk bieden zijn de producten op deze website slechts enkele voorbeelden.

Een tuinhuis is de toevoeging voor uw tuin breiden met een afgesloten ruimte die u kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Maak dan gebruik van onze 3D-configurator en design uw eigen unieke tuinhuis. Een tuinhuis kan de ideale plek zijn om spullen op te bergen of om een ruimte te creëren voor beschutting in uw tuin door te kiezen voor een tuinhuis met overkapping.


Het tuinhuis is vervaardigd uit Vuren met het FSCkeurmerk. Deze houtsoort komt uit Noord- of Midden Europa en wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Al onze design tuinhuizen met luifel worden geleverd in combinatie met een PEFC-keurmerk.


Wij bieden een uitgebreid assortiment. Het design tuinhuis met luifel heeft een moderne uitstraling en is leverbaar in diverse wanddiktes. Als dakbedekking kan er worden gekozen voor bitumen of een hoogwaardige EPDM-folie. Dit design tuinhuis is gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Dit kwaliteits hout heeft kleine vaste noesten en door de langzame groei een vaste structuur.


Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuinhuis ? Dan adviseren wij u om tuinhuis te isoleren. Hamer en Hark bouwt ook met veel plezier mee aan het interieur van uw tuinhuis. Denk bijvoorbeeld aan handige opbergkasten of een mooie tafel op maat. Voor onze tuinhuizen op maat geldt: u droomt, wij bouwen.


En wat het leuke is aan onze werkwijze is dat de tuinhuizen toch nog portemonneevriendelijk blijven. De breedte van een tuinhuis wordt altijd vanaf de voorzijde bekeken. Diepte De diepte van een tuinhuis of prieel is hoe ver het huisje naar achteren loopt.


Dit is de lengte van zijde B en D. Omtrek De omtrek wordt vanzelf berekend wanneer u de breedte en diepte heeft ingevuld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.