vrijdag 10 mei 2019

Sauna wildervanksterdallen

Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Op zoek naar een Sauna voor buiten? Ruime keuze Sauna Kachels. Voordelig online bij Azalp. Alle Accessoires voor uw Sauna. Profiteer van de gedaalde prijzen.

Entree van €2voor €1Alleen bij SpaOnline, korting. Verwen jezelf extra voordelig met onze entree actie. Komt u bij ons ontspannen? Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Extra openingstijden in de kerstvakantie: Van tweede kerstdag tot en met december evenals tot januari zijn we geopend van 12.


Want een voordelig sauna bezoek dat is natuurlijk extra genieten. Elke maand staan er nieuwe sauna aanbiedingen op deze pagina. Kijk dus regelmatig even bij de aanbieding van de maand als u niets wilt missen.


Wilt u gebruik maken van een sauna aanbieding dan is het vaak nodig om een dag van te voren te reserveren.

Deze moderne sauna is van alle gemakken voorzien om je compleet te laten genieten en ontspannen. In deze sauna zijn er elke dag een opgietingen, of op z’n Gronings gait’n en zwait’n. Een infraroodsauna met full spectrum lampen speciaal voor spierklachten, maar ook voor gewricht en reumatische aandoeningen.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Een bezoek aan Sauna ‘t Dalhuus is gezonde ontspanning in de sfeervolle ambiance van een voormalige school midden in het veenkoloniale landschap. Kom genieten van alle faciliteiten van een moderne sauna en de rust en ruimte van het plattelend. In dat geval sluit Sauna ‘t Dalhuus uitstekend aan bij uw behoeften.


Wij hebben op de pagina alle informatie van de sauna verzameld om u een goede indruk te geven. Zo weet u direct of u hier een leuk dagje uit kunt beleven. Deze sauna vindt u in het plaatsje Wildervank in de provincie Groningen.


De kleine van jaar is van harte welkom en voor haar wordt er speciaal een drijfmat in het zwembad gelegd. Een breed aanbod en gratis bezorgd! Verras tijdens de feestdagen en geef een heerlijk ontspannen dagje Thermen Bussloo cadeau. Geef wellness cadeau: het cadeau om van te genieten bij het krijgen én om te geven. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Reviews Kleine, maar fijne sauna. Mooi gelegen, vriendelijk. Sauna 't Dalhuus is daarvoor de perfecte plek.

Je vindt 't Dalhuus midden in de prachtige natuur van het veenkoloniale landschap. Sauna ’t Dalhuus is verkozen tot de beste sauna van Groningen. Dalhuus beschikt over een Finse sauna , Kota sauna (houtgestookt), infraroodsauna, stiltesauna, stoombad en verschillende baden zoals een zwemba whirlpool en dompelbad. Een gezellige sauna met alle faciliteiten die een moderne sauna te bieden heeft. De zwemschool is al meer dan jaar actief in het geven van zwemlessen voor kinderen in de leeftijd van jaar en ouder.


Onze sauna is hierdoor een prettige ontmoetingsplek, om gezellig en gezond uit te gaan. Of u nu alleen komt of met partner, familie, vriend(in)nen of bekenden. Op deze website vindt u een overzicht van al onze faciliteiten, arrangementen en nieuws.


Zo houden wij u graag op de hoogte van alle mogelijkheden bij Sauna ‘t Dalhuus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.