woensdag 19 juni 2019

Dolphin zwembadrobot

Het grootste assortiment zwembadrobots voor elke bodem vind je bij Fonteyn. Eerlijk Advies, Laagste Prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Nu leverbaar bij de marktleider in zwembadrobots voor slechts € 1. Om het model te vinden dat goed bij jou en je zwembad past raden wij je aan om de productspecificaties per variant door te nemen. Dankzij hun swivel is er geen verstrengeling mogelijk van de kabel wat zorgt voor een optimaal gebruik.


Dolphin zwembadrobot

Heeft u een mooi zwemba maar geen zin om het schoon te maken? Zwembadrobots kopen bij Roboexpert. Dan is een zwembadrobot ideaal voor u. Een zwembadrobot is een automatische zwembadreiniger. De robot kan zonder hulp het gehele zwembad schoon maken.


Door dat in de zwembadrobot een filter is ingebouw hoeft u deze ook niet op de filterinstallatie aan te sluiten. Door een automatische zwembadrobot te kopen kiest u dus voor het grootste comfort. Bij de meeste zwembadrobots bestuur je de zwembadrobot met een afstandbediening of een bedieningspaneel. De Zenit Z3i kan iedere zwembadbodem aan. Continu doorontwikkelen leidt ertoe dat modellen steeds beter worden en daardoor uw zwembad nog beter kunnen reinigen.


De zwembadreiniger maakt in ongeveer uur de hele bodem van het zwembad inclusief de wandhoeken schoon met een zuigkracht van m³ per uur. Deze robot is een echt instapmodel voor de reiniging van de bodem en wanden in de kleinere particuliere zwembaden tot meter. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek onderdeel voor een zwembadrobot en u kunt het niet vinden in de shop, neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of we het eventueel nog op voorraad hebben of bestellen bij de leverancier.


Dolphin zwembadrobot prijzen vergelijken. Dit zorgt voor een zeer efficiënte en betrouwbare reiniging en filtratie van het vuil dat zich op de bodem van je zwembad bevindt. Niet alleen de vloer, maar ook de wanden en waterlijn worden hierin meegenomen. Simpel en betaalbaar, en tevens met een hoge betrouwbaarheid en een goed reinigingssysteem. Een simpele en betaalbare robot met een hoge betrouwbaarheid en uitstekende schoonmaakresultaten.


De best verkopende zwembadrobot in zijn prijsklasse. Met de meegeleverde afstandsbediening die standaard bij de Wave 1geleverd word kan u eenvoudig u reinigingsprogramma kiezen. De dolphin zenit garandeert een optimale reiniging van een particulier zwembad tot m lengte. In de robot zit een dubbele patroonfilter die zorgt voor extra zuiver water.


Reinigt de bodem, wanden en wat. Deze unieke, gecombineerde borstels zijn geschikt voor elk zwembad en met behulp van de Swivel voorkomt de zwembadrobot knopen in de kabel. Ideale zwembadrobot voor bodemreiniging.


Dolphin zwembadrobot

Hij beschikt over een Combi borstel dat hem nagenoeg voor elke ondergrond geschikt maakt. Hij heeft een cyclustijd van uur en weegt ongeveer kilo en is dus gemakkelijk in en uit het water te halen. Eenvoudig te reinigen door middel van het uitneembare filtermandje. Daarom is deze zwembadrobot geschikt voor zwembaden tot meter. Eenvoudige bodemreiniger voor particuliere zwembaden, gemaakt door Maytronics.


Ultralicht, energiezuinig en uiterst krachtig. De pvc-borstel draait twee maal zo snel rond als de aandrijfriemen. Er zijn veel factoren die van belang zijn bij de aanschaf van een zwembadreiniger. Voor een klein peuterbadje is bijvoorbeeld een halfautomatische robot voldoende.


Dolphin zwembadrobot

De zwembadrobot moet in ieder geval gericht zijn op de vorm, het materiaal en de grootte van het zwembad. Een swivel is een mechanisme waardoor het kabel niet in de war raakt tijdens het schoonmaken. Hierdoor is de zwembadrobot effectiever en kan gemakkelijk opgeborgen worden. Wat ook erg fijn is is dat de kabel niet in de knoop kan raken door de.


Deze zwembadrobot zorgt voor een optimaal resultaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.