dinsdag 18 juni 2019

Drukspuit dierenverjager

Specialistisch advies nodig? Morgen al in huis vanaf €3. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Het is een veilige en effectieve verjager en houdt de meeste dieren, inclusief katten, vossen en eekhoorns, uit uw tuin door een automatisch geregelde waterspuit met sensor.


Het kan ook gebruikt worden om reigers uit uw vijver te houden. Deze dierenverjager is praktisch, robuust en ontworpen voor gebruik buitenshuis. PestBye drukspuit kattenverjager Deze kattenverjager van PestBye spuit water op het moment dat een kat of ander dier wordt gezien. Als de verjager aanslaat, spuit hij ongeveer sekonden. Kan aan een gewone standaard tuinslang worden gekoppel die aangelaten kan worden aangezien het alleen water schiet als de sensor wordt geactiveerd.


De dierenverjager van Swissinno is ontworpen om allerlei dieren uit uw tuin te voorkomen en te verjagen. De apparaatjes die je nog zelf moet monteren werken uitsteken technisch. Ze verjagen alleen geen enkel dier. Verjaag vogels zoals ganzen, eenden en duiven en konijnen en knaagdieren met deze imitatie wolf gemaakt van duurzaam rubber en bewegende staart. Dankzij de handige draaggordel kun je de sproeier gemakkelijk verplaatsen.


De drukspuit is voorzien van een slang met spuitpistool zodat je heel gericht kunt spuiten. Aan de bovenkant van de spuit zit een handig. Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod tuinartikelen online!


Katten Verjagen Direct onafhankelijk advies, alle bewezen verjaag truken. Klik voor informatie over het verjagen van katten uit uw tuin. Kattenoverlast is heel vervelen maar er is wat aan te doen. Dierenverjager voor honden en kattenVoor de bescherming van uw hond of kat heeft Gardigo deze bewegingsdetector ontworpen. De dieren mogen vaak genoeg niet in alle omgevingen gaan en daarvoor is dit apparaat er.


Deze bewegingsdetector zendt ultrasone geluiden uit wanneer het dier in de buurt komt. Op lang termijn ervaart het dier het geluid als. Ultrasone Solar dierenverjager , Houdt honden, katten en knaagdieren op afstand d. Waterafstotende kattenverjager. Drukspuit Dierenverjager Pest XT.


Bestel direct online voor de beste. Bij het naderen van een dier wordt een ultrasoon geluid geactiveerd door een bewegingsdetector met infrarood. Daardoor wordt het dier verjaagd.


Bereik ultrasoon geluid: detectiehoek 120° tot meter. Blader online de catalogus met tuingereedschap van Talen Tools door. Animal Repeller dierenverjager verjaagt meerdere ongewenste diersoorten uit uw tuin, vijver of erf.


Deze spuitkap wordt op de spuitlans gemonteerd waarbij de standaard bij de drukspuit geleverde spuitdop wordt gebruikt om de vloeistof te verspuiten. Wordt geleverd zonder spuitkop. Past op alle drukspuiten vanaf liter met een enkele spuitkop. Een drukspuit kun je bijna overal gebruiken.


Deze drukspuit is met zijn inhoud van liter handig en makkelijk mee te nemen. Hij heeft een messing spuitmondkop van hoge kwaliteit die zorgt voor een mooie consistente sproeistraal. De geïntegreerde ontgrendeling aan het handvat maakt het eenvoudig om de spuit met één hand te bedienen. De Hozelock Pure drukspuit serie is speciaal ontworpen voor gebruik met zelfgemaakt oplossingen zoals. Vanaf heden is het gemakkelijk om ongewenste bezoekers uit uw tuin of van uw erf te verjagen.


Het dier wordt gedetecteerd door een infrarood detector.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.