donderdag 13 juni 2019

Big green egg catering

Specialistisch advies nodig? Boek Big Sur nu op Travelstore. Alle tuinartikelen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinartikelen.


Master Catering en BBQ is het bedrijf van topkok Marcel van Zwam, dé vakspecialist voor particuliere catering en professionele keukens.

Voor exclusieve catering en bbq, big green egg workshops, kok aan huis en diverse diensten voor foodprofessionals. MC werkt uitsluitend met dagverse, biologische producten van de beste kwaliteit. Toch is dit buitenkooktoestel zeer veelzijdig.


Het is veel meer dan een gewone houtskoolbarbecue. In de eerste workshop leert men in kleine groepjes van maximaal personen een menu te maken. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?


Neem gerust contact met ons op.

De speciale houtskool geeft een verfijnde smaak aan het eten en de mogelijkheden van deze ‘keramische barbecue met deksel’ zijn eindeloos. Sfeervol en heerlijk eten van de BBQ. Lees de mogelijkheden bij La Casserole.


Onze chef-kok bereidt ter plekke de mooiste gegrilde groenten, sappig zacht gegaard vlees en fantastische gerookte zalm, deze smaakbeleving is simpelweg niet te evenaren. Hieronder presenteren wij u onze unieke ‘ green buffetten’! En dat is niet voor niets.


Als de zon schijnt in ons land is het aansteken van de BBQ vaak het eerste wat we doen. Verrassende BBQ-gerechtjes en natuurlijk bereid met verse ingrediënten. Green Egg Catering , Voorhout. De mannen die van grote en mooie stukken vlees houden, kunnen volop genieten. Our goal is to have an ever changing menu, that focuses on foods being cooked on The Big Egg Grill—the worlds best kamado style grill.


Wijngaard de Breede Beek gaat verbouwen het word nog een mooiere Catering locatie. Mannen met Smaak is voor u de ideale partner voor diner of catering aan huis. Onze koks zijn de culinaire invulling op uw feest. Ik verzorg alle soorten catering vanuit mijn keuken in Utrecht: bedrijfscatering, catering aan huis en eventcatering.


Of laat mij uw wensen weten, dan doe ik u een voorstel voor een unieke smaakbeleving op uw feest of evenement.

Kies uit mijn creatieve en verleidelijke gerechten. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ons keuken team bereidt de diverse hapjes gedurende de avond op de bbq en deze zullen direct worden uitgeserveerd op een originele en verrassende wijze. U vindt ze onderaan deze pagina.


Wij presenteren een buffet met heerlijke huisgemaakte salades, antipasti en diverse broodsoorten met smeersels. Op zoek naar een nieuwe smaakbeleving? Door de perfecte combinatie van de constructie, het fabriceren, het keramiek en kennis van Wijnandkookt is het mogelijk de meest uiteenlopende gerechten te creëren.


In deze special hebben we zes recepten voor je verzameld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.