donderdag 6 juni 2019

Tondeuse 3mm

Alle haren op gelijke lengte. Specialistisch advies nodig? Achteraf betalen mogelijk. Toe aan een zachte en gladde huid? Vergelijk alle scheerapparaten snel en gemakkelijk op Vergelijk.

Tondeuses koop je eenvoudig online bij bol. Deze tondeuse bevat een ferrari designed brushless motor. Dankzij het roestvrijstale titanium snijmes gaat de tondeuse moeiteloos door het haar. De tondeuse is bij uitstek het apparaat dat geschikt is voor het verwijderen van hoofdhaar. Bovendien kan je zo een tripje naar de kapper besparen.


Welke de beste tondeuse is voor jou, ligt aan de verschillende extra functies die voor jou van belang kunnen zijn. Opzetkam voor je Wahl tondeuse. Altijd het juiste model met 3mm.

Plaats deze kam op je tondeuse. Wij hebben deze opzetkam altijd op voorraad. Bij Voorkappers groothandel vinden wij het belangrijk dat professionele kappers voor de scherpste prijs vinden wat ze zoeken. Kom je er niet uit met bestellen of mis. Praktische en universele tondeuse , ergonomisch gevorm met een krachtige 35W motor voor professioneel gebruik.


Weegt 590gram, onderhoudsvriendelijk, geschikt voor het zware werk. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Bekijk nu de mooiste tondeuses. Voor dat ene momentje voor jezelf.


Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Aesculap Favorita scheerkop GT7met medium vertanding welke scheert op 3mm is geschikt voor alle vachtsoorten. Met een tondeuse bespaar je op dure bezoekjes aan de kapper. Bestel alles van Aesculap op Macrovet. Je meet jezelf namelijk heel gemakkelijk een strak kapsel aan of zorgt dat de koppies van je kinderen er weer strak bij staan.


Toch is de drempel voor het kopen van een tondeuse hoog. En dit is helemaal niet nodig.

Kies voor een professionele tondeuse voor thuis en profiteer altijd van uitzonderlijke scheerkwaliteit. Kom snel naar onze website en vind de goedkoopste en beste tondeuse , trimmers en accessoires. Dezelfde tondeuse maar dan in het blauw. Van een kappers tondeuse tot een handig formaat, door het ruime assortiment zal je altijd slagen.


Of je de tondeuse professioneel gebruikt in een kapperszaak of gewoon voor thuis, je moet kunnen vertrouwen op de kwaliteit. Nu presenteert WAHL de klassieke tondeuse in een nieuwe, draadloze versie. Koop je een tondeuse met een snoer of een met een accu? Deze keuze is voor iedereen heel persoonlijk.


Ons advies hierin is simpel: Heeft u lichtnet bij de han kies dan altijd een tondeuse met snoer. Het voordeel van een lichtnet tondeuse is dat u continu op vol vermogen kunt scheren en geen accu heeft die na een tijdje leeg is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.