maandag 24 juni 2019

Slanghaspel tuinslang

Groot aanbod (automatische) luchthaspels. Direct uit voorraad leverbaar! Dé hydrauliek specialist van Nederland. Tuinslanghaspels op beslist. Bestel de XXL uitrekbare tuinslang nu met korting!


Heb je geen flexibele tuinslang maar een traditionele tuinslang , gebruik dan een slanghaspel om hem na gebruik netjes op te ruimen.

Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang.


Slanghaspel Om je tuinslang netjes te kunnen opbergen heb je een haspel nodig. Tuinhaspels zorgen ervoor dat je de slang makkelijk kunt opbergen zonder vieze handen te krijgen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Als je klaar bent, rol je de slanghaspel weer op en kun je ‘m opbergen in de schuur. Heb je die ruimte niet, of wil je geen gedoe met dingen verslepen?

Koop dan een wandslangenbox of slanghaspel die je aan de muur bevestigt. Hiermee houd je de tuinslang mooi opgerold en bescherm je ‘m ook tegen scherpe dingen in de schuur. Met onze slanghaspel kunt u zelfs geheel electrisch uw tuinslang oprollen waardoor uw tuin bewateren een peulenschil wordt. Bij de FAQ kunt u eventueel opzoeken welke maat u nodig heeft.


Heb jij een tussenoplossing nodig, dan is ook die zo geregel bijvoorbeeld dankzij de Gardena Classic wandslanghouder 50. Deze set laat je namelijk niet enkel toe om je tuinslang veilig op te bergen aan een wan je kunt hem even snel weer afhalen en als slangenwagen gebruiken. De stevige haspel staat solide op de gron zodat hij niet snel omvalt. Bovendien maak je jouw tuinslang direct vast aan het slangstuk dat in de doos zit. Er zijn haspels met en zonder tuinslang , van verschillende materialen en capaciteiten qua hoeveel meter tuinslang ze kunnen opslaan.


Het grootste voordeel wat een slanghaspel brengt is het gemak waarmee je het kan opbergen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie producten op grote prijzen.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Met deze XXL Hose tuinslang is de tuin sproeien voortaan een heel snel klusje! Een slanghaspel is bedoeld om je tuinslang op te bergen. Je kunt verschillende slanghaspels vergelijken om een mooie aanbieding te vinden. Let daarbij vooral op mobiliteit, stabiliteit, weersbestendigheid en prijs.


We bespreken even enkele belangrijke kenmerken die kunnen helpen bij je aankoop van een tuinslang en een slanghaspel.

Eurom slcube slanghaspel deze eurom slcube slanghaspel is een slanghaspel voor aan de muur met zijn. Naast deze tuinslang is het apparaat ook nog inclusief accessoires. Naast de hierboven genoemde slanghaspels kunt je ook kiezen voor een slangenwagen. De slangenwagens in ons assortiment zijn verkrijgbaar inclusief tuinslang , maar je kunt ook kiezen voor een model zonder slang zodat je je eigen tuinslang op de haspel kunt rollen. Bent u op zoek naar een slanghaspel of slanghouder voor een lucht- of waterslang?


Wildkamp heeft een ruim assortiment, waarbij u kunt kiezen uit draagbare slanghaspels, wandslanghouders of een slanghaspelzuil. Met een slanghaspel voorkomt u dat de slang in de knoop raakt of gaat knikken. De muurhaspels van Haxo bieden plaats aan tuinslangen tot een lengte van wel m2. Met een Gardena muurhaspel kiest u voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.


Wanneer u geen tuinslang nodig kunt u kiezen voor de losse Gardena Wandslanghouder Classic met ruimte voor meter tuinslang. Voor het water geven van alle planten in de tuin heb je een tuinslang nodig. De eerste afweging die je moet maken bij het kopen van een tuinslang is die tussen een losse waterslang of een tuinslanghaspel. Bij tuinslanghaspels heb je weer keus uit een compacte slangenhouder of een muurhaspel.


Op deze pagina vind je alle tuinslangen uit ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.