vrijdag 28 juni 2019

Stalen beugels

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over stalen beugels te lezen?


Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene stalen beugels materiaal is metaal. Vandaag voor uur bestel morgen in huis.

Regenwaterbeheer, binnenklimaat, drinkwater, riolering of maatwerk. DYKA is er voor u met kwaliteitsproducten, vaktechnisch advies en waardevolle diensten. Deze stalen beugels worden geheel op maat gemaakt voor u! Ze kunnen als setje van twee stuks aangeschaft worden of gecombineerd worden met een houtsoort waar een wandplank van wordt gecreëerd. Set van stalen beugels , of mm. Geschikt voor plank breedte van tot cm.


Maatvoering zoals afgebeeld: hoogte : cm. Prijs bij een dikte van mm. De industriële wandplank met open stalen beugels is gemaakt van eikenhout.

De wandplank is makkelijk op te hangen door de twee bijgeleverde stalen muursteunen, mocht je een extra muursteun er bij willen bestellen dan kan dat hier. Deze beugels zijn er voor stalen ondereinden van 80mm en van 100mm. De slagpen wordt meegelever maar kan ook door u worden vervangen door een houtdraadpen.


Dit is de beugel die wij adviseren bij het plaatsen van ronde stalen ondereinden, omdat deze beugel qua stevigheid goed past bij de ondereinden. Zo goed als nieuw Ophalen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons staal. De plankdragers zijn voorzien van een zwarte poedercoating, voor een goede bescherming en daardoor zijn ze eenvoudig schoon te maken.


De stalen beugel is voor extra stevigheid op twee plaatsen te bevestigen aan uw wand. Houd bij de keuze voor uw houten wandplanken rekening met de volgende. Deze industriële stalen beugels worden voorzien van een robuuste oude balk! Deze decoratie plank is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Er kunnen diverse accessoires op de plank geplaatst worden.


Ook kunt u kiezen uit bouw, meubels en plank beugel stalen beugels. En uit niet-standaard stalen beugels. De Plano wandsteun is ideaal als bladdrager voor zwevende houten wandplank in badkamer, werkplek of in projecten.


Het wit gecoate staal is vochtbestendig. Beugels voor minder diepe bladen kunt u afkorten mits de zaagsnede opnieuw wordt afgewerkt ( beugel Libra laat zich makkelijker inkorten). De afstand tussen steunen is doorgaans tot 1cm.

Online en offline kunt u bij de IJzershop metaal en metaalbewerkingen kopen voor uw project. Aluminium, roestvaststaal en staal binnen een dag geleverd. Wij zagen, knippen, zetten en lassen metaal.


Dit doen wij al vele jaren voor consumenten en vakmensen. ZZP, MKB, Multionational, stichting, scholen en meer. Traditionele beugels zijn onder andere U- beugels en pijpzadels welke met name worden gebruikt om stalen of koperen buizen te bevestigen. Dit geldt zowel voor kunststof buizen als metalen buizen. Het zadel moet natuurlijk afgestemd worden op het formaat buis wat je vast wilt zetten.


Je kunt kiezen voor metalen beugels op maat. Het assortiment bestaat uit zadels in verschillende uitvoeringen. Wij leveren standaard producten uit voorraad.


U kunt hierbij denken aan producten gemaakt uit staal , staal gegoten, aluminium en RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.