woensdag 19 juni 2019

Blokhut met lessenaarsdak

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan. Hoge kwaliteit blokhutten en tuinhuizen met veel korting online kopen. Bestel een blokhut met lessenaarsdak online en binnen weken wordt de hut bij uw thuis bezorgd.


Blokhut met lessenaarsdak

Blokhut met lessenaarsdak aanbieding. Zonder extra bezorgkosten. Aan de voorzijde lijkt het bijna een blokhut met plat dak, maar dat is het niet! Het dak van een blokhut of tuinhuis met lessenaarsdak loopt van de voorzijde naar de achterzijde af.


De tuinhuisjes worden gebruikelijk voorzien van shingles of dakleer. Sommige modellen zijn standaard voorzien van EPDM. Dit type dak is één van de eenvoudigste dakvormen. Bij een lessenaarsdak loopt het dak schuin op of af. Dit draagt bij aan een goede afvoer van het hemelwater.


Al eens gedacht aan een tuinhuis met lessenaarsdak van blokhut. Het schuine dak maakt het mogelijk om regenwater op te vangen in een regengoot. Het water blijft dus niet op het dak liggen, zoals bij een Tuinhuis met plat dak. Bovendien ontneemt het lessenaarsdak minder het zicht dan het dak van een tuinhuis met zadeldak. Het is daarmee naast het platte dak de eenvoudigste afdichting van een blokhut of tuinhuis.


Scherpe prijzen Ruime overdekte showroom Volledig assortiment Grote voorraa dus snelle levering ! U krijgt garantie op de producten die u bij ons koopt. Mooie tuinhuizen met lessenaarsdak , compleet met Epdm en lijm. Een lessenaarsdak is een schuin dak dat aan de voorkant van de blokhut of tuinhuis hoog begint en naar de achterkant toe iets afloopt. Aan de achterkant kan desgewenst een goot geplaatst worden.


Een Hillhout blokhut met lessenaarsdak , heeft een dak dat naar achteren afloopt. De voorzijde van de blokhut is hoger dan de achterkant. De Hillhout blokhutten met lessenaarsdak worden geproduceerd van 28mm dik vurenhout, en zijn onbehandeld of geïmpregneerd leverbaar. Het impregneren kan in een groene of bruine kleur. Wanneer u op zoekt naar een blokhut met overkapping of zonder of een blokhut met plat dak voor een messcherpe prijs kies dan voor een voordelige blokhut uit ons standaardprogramma.


Deze blokhutten worden meestal seriematig geproduceerd en zijn daarom extra voordelig. Een blokhut met overkapping lessenaarsdak kenmerkt zich door een schuin, naar achteren aflopend dak. Heeft u bepaalde voorkeuren wat betreft de afmeting, dan is dat geen probleem. Bij Tuinbeurs Nederland kunnen we iedere blokhut met luifel en lessenaarsdak op maat maken.


Kies uw model op blokhuttengoedkoop. Een blokhut kan dienst doen als extra woon- of werkruimte, als hobbyruimte of gewoon als extra opbergplek. Maak uw keuze uit type dak (puntdak, lessenaarsdak ,) rechthoekige blokhut of een hoekmodel. Met een grote variate aan vormen, maten en kleurstellingen in het assortiment van Hillhout kunt u echt alle kanten op. Bestel een blokhut met lessenaarsdak online en binnen weken wordt de hut bij u thuis bezorgd.


Bent u op zoek naar een blokhut met lessenaarsdak in de aanbieding? Daarnaast staat de blokhutverbinding van blokhut Aafke garant voor een solide constructie. De blokhutverbinding zorgt namelijk voor een versteviging in de hoeken van uw tuinhuis of blokhut.


Hierdoor staat de blokhut stevig op het fundament, zodat u dus ook langer van uw tuinhuis of blokhut kunt genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.