dinsdag 4 juni 2019

Franse bistro stoelen

Opzoek naar bar inrichting? Op zoek naar terrasmeubilair? Ga goed het seizoen in, bestel nu! VEGA heeft een breed assortiment! Vega Direct heeft een groot aanbod! Alle merken en stijlen online.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Creëer uw eigen uniek Parijs terras met Bistrostoelen , Banken, Krukken en Stijlvolle Bistrotafels. Mooie franse bistro stoelen (vintage), stuks. Hij staat garant voor een tijdloze kwaliteit die nooit uit de mode zal raken.


De stoel heeft een houten frame dat bedekt is schuimgevoerd stof. Stoelen zijn behandeld tegen roest en zwart gepoedercoat ! Set antieke franse bistro stoelen , jaren ‘,ongerestaureerd in zeer goede staat, mooie patina ,met originele stickers er nog op. Franse Bistro stoel - BESLIST.


Deze pin is ontdekt door Bénédicte Levassort.

Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De Bistro stoelen is een aanwinst voor het terras. Geheel opnieuw met riet gemat. Specificaties: - Dimensions 80(h) x 37(b) x 41(d)cm - Materiaal Gepoedercoat staal met elektrofore.


Beschrijving Set van franse eiken stoelen uit de 19e eeuw en zijn opnieuw bekleed met licht beige bekleding en voorzien van messing greep bovenop de rug, alle in een goede staat, samen voor €8-. Deze sets van een bistrotafel met een paar bistrostoelen hebben het grote voordeel dat ze niet veel plaats innemen. Heb je wel meer ruimte buiten? Het terrasmeubilair is geschikt zowel voor binnen- en buitengebruik. Kijk dan eens bij het loungeset of tuinset assortiment van Praxis.


Een Praxis balkonset of toch een bistrotafel en bistrostoelen. Bij Praxis vind je veel bistrosets. Het frame is ooit geel, toen groen en daarna zwart geschilderd en het leuke is dat deze kleuren en door het gebruik weer doorheen schemeren op bepaalde punten. De welbekende bistrostoel is ontwikkeld aan het einde van de 19e eeuw. Hierdoor werden deze stoelen in korte tijd razend populair.


Nu, meer dan 1jaar later, is daar geen verandering ingekomen. Verhuur Planten, Bomen en Decor. Bekijk ons aanbod in Decoratie (o.a. Frankrijk, Parijs en Eiffeltoren) en Bomen.


Groot assortiment voor uw evenement!

En omdat de bistrostoel 1jaar bestaat, vieren we dat ook nog eens met een heuse winactie. Bij een bistrostoel denk je aan een terras en een terras staat meestal buiten. Lekker een bordje vis nuttigen in de buitenlucht gezeten op een bistrosteol.


Zeldzame en unieke stoeltjes. Hand gesmeed ijzeren frame met massief houten latten zitting en rug, alles in het groen geschilderd. Oude franse cafëstoel van ontwerper thonet , zeldzaam model (no 5?) Stuks in goede originele staat (wat slijtage van vernis) enkel per te koop, afhalen na afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.