maandag 10 juni 2019

Intex easy set zwembad

Intex easy set zwembad

Intex zwembad op Vergelijk. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Kies uit 1producten vanaf € 20. Kenmerkend voor deze zwembaden is de opblaasbare bovenrand van het zwembad. Deze blaast u op voor u het zwembad begint te vullen.


De rand blijft drijven en stijgt dus mee met het vullen van het bad. Dit type zwembad is heel gemakkelijk op te zetten. Eerst moet de opblaasbare rand opgepompt worden, vervolgens sluit u de pomp aan en laat u het easy set zwembad vollopen met water. Binnen minuten is de easy set pool vulklaar.


Deze bovenrand moet opgeblazen worden, voordat het zwembad gevuld wordt. Als het zwembad gevuld wordt met water, stijgt de rand mee omdat deze blijft drijven. De zijkant heeft helemaal geen versteviging. Als de ondergrond niet helemaal waterpas is, dan krijgt het niet de juiste vorm en hoogte.


U hoeft alleen maar lucht in de opblaasrand te blazen en daarna kunt u al water in uw zwembad toevoegen. Het zwembad is eenvoudig te onderhouden, makkelijk te monteren en leuk om te bezitten! Erg geschikt voor kleinere kinderen.


Easy Set Pools hebben een opblaasbare bovenrand. Geen tuin is voor ons te klein! Zo komt u, na een frisse duik in het zwembad te hebben genomen, altijd weer schoon boven water.


Koop je Sets nu bij Lucardi. Gratis verzending vanaf €399! Alleen de bovenste ring hoeft opgeblazen te worden, daarna kun je het vullen met water en gaat de rest vanzelf.


Dit zwembad is snel en eenvoudig op te zetten en klaar om in slechts minuten te worden gevuld. Het 3-laags perforatiebestendig materiaal zorgt voor extra stevigheid en duurzaamheid van het zwembad. De bovenste opblaasbare rand is eenvoudig op te blazen en g. Denk hierbij aan chloortabletten, skimmers, borstels, schepnetten, bodemzuigers en meer. Bekijk de nieuwe collectie van Set online bij de Bijenkorf.


Echt easy , want in een h. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dieptes en worden geleverd in een stevige verpakking met alle toebehoren en een DVD voor hulp bij de installatie. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn de zwembaden een geschikte keuze. De combinatie van eenvoud en kwaliteit zorgt ervoor dat je samen met jouw gezin zonder zorgen kunt genieten van dat wat een zwembad op een zomerse dag kan bieden. Het bad is erg gebruiksvriendelijk en geldt als prima instapmodel.


Je hoeft enkel de rand van het zwembad op te blazen. Het bad vormt zich vanzelf wanneer je het gaat vullen met water. De liner van het bad is stevig en krasbestendig. Deze zwembaden staan binnen minuten. Blaas de buitenste ring op, laat het zwembad vullen met water en je hebt de hele zomer plezier.


En past door het formaat vrijwel in elke achtertuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.