donderdag 27 juni 2019

Kogelkraan 1 1 4

Altijd uit eigen voorraad leverbaar. Eigen werkplaats en showroom! Deskundig en betrouwbaar advies van de specialist. Vandaag besteld = morgen in huis!


Onze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website.

Kogelkraan 2-delig A(aisi 316) met teflon dichting. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. VSH stopkraan 2xmm, cap. Messing vernikkelde kogelkraan met volle doorlaat.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

GEJE is voor truckdealers en carrosseriebouwers een snelle en betrouwbare groothandel met kennis van zaken. Platte hendel 2x binnendraad. Klik op de foto van de gewenste categorie om alle producten en artikelen in deze categorie vrijblijvend te bekijken.


U kunt altijd geheel vrijblijvend op de knop. Super mattenVoor snelle absorptie van olie, binnen, buiten of op het water. Ook geschikt voor preventieve toepassingen. Alle kranen zijn leverbaar uit eigen voorraad en kunnen dus razendsnel geleverd worden. Neem contact met ons op wanneer u wilt weten welke kraan of afsluiter voor u geschikt is.


Zo krijgt u advies voor juiste PVC kogelkraan en kogelafsluiter voor uw situatie! Deze krachtige en zuinige 2-weg elektrische kogelkraan van Tameson wordt gebruikt om leidingen automatisch af te sluiten. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Een kogelkraan is de ideale manier om een extra kraan te monteren op een waterleiding. Vaak worden dit soort kranen geplaatst op de hoofdleiding, of bijvoorbeeld een waterleiding die naar uw tuin loopt en afgesloten moet kunnen worden.


Deze kogelkraan heeft aan weerszijden schroefdraad en een diameter van of mm. In sommige gevallen is het zelfs vereist. Gas en drinkwater zijn hierbij de meest voorkomende onderwerpen waarbij een keurmerk nodig is.

Wil je dus een kogelkraan kopen voor drinkwater of gas dan is een gecertificeerde kraan van groot belang. Hij dient namelijk aan de strenge veiligheidseisen te voldoen. Wij bieden naast alle bekende A-merken ook ons eigen kwalitatieve, scherp geprijsde. In de basis zijn wij gericht op B2B. Valkenpower heeft alle denkbare tools, hardware en.


Dikte van een bout meet men op met een schuifmaat. Wenst u grotere aantallen neem dan contact met ons op. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.