dinsdag 11 juni 2019

Gegoten betonvloer

Ervaren vloerspecialisten staan klaar je te helpen. Bekijk gemiddelde kosten en kom in contact met vakmensen. Boek uw Hotel in Gieten online. Reserveer online, laagste prijzen.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Het gieten van een betonvloer is een klus waar sommige doe-het-zelvers tegenop zien.

Toch is het goed te doen mits je de juiste voorbereidingen treft. Welke dat zijn en waar je verder op moet letten bij het gieten van een betonvloer , lees je in dit artikel. Een betonvloer laten storten door een vakman?


Daarbij zijn natuurlijk ook heel wat verschillende kleuren en afwerkingen mogelijk. Hier een overzicht van de mogelijkheden en prijzen. Ga snel naar: Gegoten betonvloer – Betontegels – Voordelen – Doe-het-zelven – Toepassingen.


Een gepolierde betonvloer is een massief gegoten betonplaat met een minimale dikte van centimeter. Na het storten van het beton wordt een toplaag aangemaakt die glad en egaal gemaakt wordt met een vlindermachine.

Gepolierde beton wordt vaak gebruikt bij nieuwbouw woningen, grondige renovaties, opritten en terrassen. Waarom je een betonvloer gieten beter laat doen door een expert Laat je adviseren door een Erkend Vakman. Je kunt een betonvloer gieten zelf doen, maar toch raad ik iedereen aan dit te laten doen.


Een expert beschikt over de juiste vaardigheden om het materiaal te storten. Maar je moet wel het nodige materiaal in huis hebben ervoor. Verstandig is om het te laten doen, maar voor de doe-het-zelvers hier geef ik graag ook wat meer informatie over hoe je zelf je betonvloer kunt gieten.


Wanneer je rekening houdt met het feit dat er geen chape, lijm of voegsel nodig is bij een betonvloer komt de plaatsing vaak goedkoper uit dan een tegelvloer. Daarnaast gaat het gieten van een betonvloer ook heel snel waardoor een volledige woning op amper dagen volledig afgewerkt kan worden. Betonvloeren zijn aan een heuse opmars bezig. Het industriële karakter geeft je woning een moderne toets. Daarnaast gaan betonvloeren ook generaties lang mee, zijn ze makkelijk te onderhouden, snel plaatsbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren en texturen.


Dat is niet echt aan te raden, want het is een klus die kennis en ervaring vereist. Je doet er dan ook goed aan een vakman in te schakelen. Enkel dan ben je verzekerd van kwaliteit en bespaar je jezelf heel wat moeite, tijd en eventuele kosten achteraf als gevolg van een foutieve plaatsing. Ontdek hier de prijzen per mvoor de verschillende soorten betonvloeren en de grootste prijsbepalers.


Er is geen chape laag nodig en het is dus mogelijk om het beton rechtstreeks op de vloerisolatie te storten. Nadat het beton gegoten is, heb je de keuze om de betonvloer te polieren of te polijsten.

Zo wordt je vloer strak en glad. De opbouw van een betonvloer is echter veel dikker dan bij gietvloeren, waardoor deze moeilijker toe te passen is bij renovaties. Aangezien het hier gaat om een erg stevige vloer, zijn er ook veel buitentoepassingen. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.


Ook deze vloeren zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Vloeren - woonbeton, gietvloeren. De kostprijs van een betonvloer aan laten brengen binnen of buiten is afhankelijk van het soort beton wat u wenst. Zo kan u kiezen voor beton met een grove grindkorrel of een betonvloer met een fijne grindkorrel.


De gemiddelde prijzen voor het laten storten van een vloer liggen tussen de euro en 1euro per m2. Steeds meer mensen kiezen voor beton als vloerafwerking in hun huis. In dit artikel kom je alles te weten over de prijzen, werkwijzen en belangrijkste eigenschappen van de betonvloer. Bij massieve betonvloeren moet je rekenen op een opbouwhoogte van minimaal centimeter.


Na verloop van een aantal maanden wil ik ook graag eens mijn verhaal doen over onze gepolierde betonvloer. Om mensen een realistisch beeld te geven, zodat je een juiste keuze kan maken, om raad te krijgen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.