vrijdag 7 juni 2019

Tuin besproeien automatisch

Bespaar tot wel via kiesproduct. Grootste keuze, de laagste prijzen. Van tuinhout tot sierbestrating! Automatische tuinberegening is een ideale oplossing om uw tuin op het juiste tijdstip van water te voorzien.


Met automatische beregening in uw tuin kunt u blijvoorbeeld zorgen dat u sproeit om vijf uur smorgens waardoor de plant het water maximaal kan benutten.

Het idee dat uw tuin op het juiste moment en met de juiste hoeveelheid water wordt beregen maakt genieten van uw tuin volledig. Via een elektronisch kleppensysteem gaan de groepen één voor één aan. Kinzo Watertimer voor automatisch sproeien - Universeel gebruik. Voor het eenvoudig besproeien van de tuin hoeft u geen dure installatie aan te laten leggen. Met de Kinzo watertimer stelt u handmatig de gewenste sproeitijd in.


De Kinzo watertimer regelt de rest. U kunt zich dan lekker bezighouden met andere zaken. Zelf groenten, bloemen of andere planten kweken in een verhoogde bak heeft veel voordelen zoals minder onkrui gemakkelijker in onderhoud en beter bestand te houden.

Het besproeien van de tuin is dus niet altijd de meest verstandige manier om met water om te gaan, om maar een understatement te gebruiken. Als laatste kan natuurlijk opgemerkt worden dat water niet gratis is. Leidingwater heeft een prijs en dat merk je als je regelmatig de tuin besproeit. Waarom nog sproeien – uw tuin kan het zelf!


Eenmaal geprogrammeer besproeit uw tuin zich praktisch zelf – met een moderne besproeiingsbesturing! Maar wil bij terugkomst niet dat de tuin bruiner is geworden dan. Normaal gezien begint het watersysteem te werken op het moment dat je de kraan opendraait.


Handig voor mensen die altijd thuis zijn, maar als je eens op vakantie wilt, moet je alsnog de buurman inschakelen. Met een besproeiingscomputer kun je zorgen dat het besproeien automatisch op een gewenste tijd start en stopt. En niet even, maar eigenlijk al de hele avond. Zonde van het water en je moet toch naar buiten om de tuinsproeier uit te doen. Een overzicht van zes verschillende automatische tuinsproeiers.


Dan zijn de volgende automatische -bewateringsproducten echt iets voor jou. In dit overzicht vind je namelijk producten die jou planten automatisch water geven, waardoor jouw werkzaamheden tot het minimum beperkt worden. Beste Li en Gert, bedankt voor jullie waardevolle opmerkingen als ervaren gebruikers!


Hebben jullie inmiddels iets gevonden wat beter werkt voor automatische bewatering in jullie tuinen ? Dan zouden we graag horen wat dat is en dan kunnen we het eventueel ook een keer testen.

Een tuin moet water krijgen. Het beste is natuurlijk een regenbui, maar ook in droge periodes hebben de bomen, struiken, planten en het gazon water nodig. Er zit dan niets anders op om met een gieter of tuinslang aan de slag te gaan.


Hieronder volgt een opsomming en korte beschrijving van alles wat bij het bewateren van je tuin van pas komt. Wij bieden u tevens een breed assortiment aan automatische beregeningssystemen, waar u geen omkijken naar heeft! Natuurlijk geven we u graag een helder advies over een geschikt sproeisysteem voor in uw tuin. Daarnaast zijn we specialist in het onderhouden van reeds aangelegde systemen.


Wat zou het toch handig zijn als je tuin zichzelf water geeft, wanneer je op vakantie bent of een weekendje weg. Tip Automatisch sproeien tijdens of vlak na een regenbui is niet nodig. Sluit een regensensor aan op de watertimer of besproeiingscomputer.


Zo bespaar je eenvoudig water. Met één van deze automatische sprinklerinstallaties is het besproeien van uw gazon kinderwerk! U kunt rustig genieten van uw tuin terwijl de sprinkler al het werk voor u doet. Het enige wat u eenmalig hoeft te doen is de timer aansluiten op een kraan. Wij bieden handige apparaten voor automatische beregening op vooraf ingeprogrammeerde tijden.


Geniet van je vrije tijd terwijl je tuin automatisch en optimaal bewaterd wordt! Alle voordelen in één oogopslag: Ideaal voor middelgrote en grote oppervlakken zoals je gazon of bloembed. Voor het besproeien van uw tuin heeft u de keuze uit vier typen pompen, namelijk een beregeningspomp, hydrofoorpomp, bronpomp of een motorpomp. Genoeg keuze, dus voor uw situatie moet er ook een waterpomp zijn om uw tuin te kunnen besproeien.


De eerste vraag is heel simpel: Is er elektriciteit in de buurt? Meer informatie over alles wat met het gazon te maken heeft. Kijk hier voor informatie over sproeisystemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.