vrijdag 7 juni 2019

Pulserende sproeier

Specialistisch advies nodig? Koop nú Sproeier in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Zelf eenvoudig een beregening aan leggen.


De Gardena Premium pulserende sector- en cirkelsproeier besproeit zonder moeite grote oppervlakken. De sproeier wordt op een kunststof spike gemonteerd. En de sproeier kan net zo gemakkelijk weer ergens anders worden neergezet. De pulserende hoogtesproeier met inklapbaar statief is een stevige hulp voor het besproeien van grotere planten. Deze sproeiers hebben een hoge slijtvastheid en zijn goed in gebruik met grondwater.


Ze zijn minder gevoelig voor slijtage door zandkorrels wat soms bij bronfilters voorkomt. Hij staat op een zo klein mogelijk oppervlak zodat je gazon beschermd wordt. Met een reikwijdte van maximaal 4vierkante meter zal je tuin niet snel te groot zijn voor deze metalen sprinkler. Deze pulserende sproeier doet het werk voor jou.


Het enige wat jij moet doen, is hem in de grond zetten met de stevige metalen pin. Zijn pulserende straal verspreidt. De koperen spuitmond zorgt voor een precieze verdeling van het water. Laat de sproeier het werk doen!


Geniet van een breed assortiment sproeiers voor het besproeien van uw tuin. Reserveonderdelen zijn leverbaar. Hierdoor is de sproeier zeer stabiel. Voor 22:bestel morgen in huis! De Hozelock pulserende sproeier 450m² is een sproeier die perfect is voor het bewateren van uw gazon.


Daarnaast bereikt het hoeken van 65° tot 360° graden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Door de waterdruk zal de sproeier pulserend gaan draaien. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


U kunt twee zaken regelen: a. De Sproeistraal Het water komt uit de sproeimond. Door de stelschroef in de straal te draaien, breekt u de straal, die dan korter en breder wordt. Roterende sproeier met metalen grondpen voor een stevige plaatsing in de grond. Met de straalrichter kunt u de straal naar boven begrenzen.


Onze oude sproeier was er ook één van gardena, maar een waaier-type die erg veel druk nodig heeft. Deze heeft dat niet nodig en bedekt een groter oppervlakte, ideaal dus. Vind de beste selectie pulserende sproeier fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit pulserende sproeier voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


De instelling is eenvoudig aan te passen met de rode instelringen. Gemonteerd op een stevige metalen spike. Een tuin onderhouden vergt veel aandacht en een sproeier zal uw werk veel gemakkelijker maken. Een tuinsproeier van Haxo is voorzien van een comfortabel handvat en de kop doceert precies de juiste hoeveelheid water voor uw planten en bloemen. Pulserende sproeier , eenvoudig te plaatsen en te bevestigen.


Sproeiers bovengronds Een bovengrondse sproeier wordt geplaatst waar op dat moment beregening gewenst is. Deze worden van oudsher het meest toegepast en is bewezen techniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.