maandag 10 juni 2019

Overkapping met glas

Met standaard laagste prijsgarantie! Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Dankzij het glas houdt u ook in huis een royale lichtinval. De houten overkapping met glazen dak is ontwikkeld volgens onze filosofie: kwalteit, design en functionaliteit moeten samen komen.

Onze visie was het creëren van een overkapping naar onze eigen signatuur. Met onze blik gericht op de toekomst, gewapend met decennia aan ervaring. Met gepaste trots kunnen wij zeggen: de houten overkapping is.


Bekijk de standaard glazen terrasoverkappingen. Overkappingen van aluminium met gelaagd glas zijn mooi en functioneel. De terrasoverkapping van glas kan ook met dubbele staanders gezet worden.


De dubbele staanders zijn extra stevig en zien er daarnaast stijlvol uit. Bovendien kunt u de overkapping naar wens laten uitbreiden met een hardhouten vloer, dakgoten, terrasheaters en.

Een overkapping verbindt binnen met buiten. De beleving van uw tuin voelt als nooit tevoren. Een ultieme beleving van dit gevoel komt bovendrijven met een vrijstaande overkapping in uw tuin.


De achterwand van een vrijstaande overkapping kan eventueel ook met glas worden afgesloten. De aluminium Square overkapping leent zich hier perfect voor. Wilt u het uitzicht aan die zijde bewaren, dan kiest u voor transparant glas.


Zo niet, dan kunt u ook bijvoorbeeld melkglas nemen, of kiezen voor glas met gezandstraalde patronen, met als voordeel dat er dan nog steeds licht in uw veranda binnen kan komen. Geef uw veranda of terras een rustieke uitstraling met de Lariks houten terrasoverkapping voorzien van glazen dak. Alle houten balken worden op maat gezaag geïmpregneerd en gekantfreesd en de muurbalk en dwarsligger worden ingefreesd. Zo heeft uw houten overkapping meteen de juiste afstand en het juiste afschot. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wel eens gedacht aan een glazen terrasoverkapping? En nee, dat hoeft helemaal geen gedoe te zijn.


Een glazen terrasoverkapping is door ons zo gezet. Met een glazen terrasoverkapping krijgt uw tuin allure en comfort.

Met een Greenline Veranda, Profiline Veranda en Highline CUBE Veranda van Verasol vindt u altijd een passende terrasoverkapping naar wens. Deze drie verschillende verandasystemen zijn met glasschuifwanden of aluminium kozijnen eenvoudig uit te breiden tot een comfortabele tuinkamer en worden naar wens voor u op maat gemaakt en geplaatst. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.


Een terrasoverkapping met een glazen dak zorgt dagelijks voor veel natuurlijk lichtinval. Glazen terrasoverkapping op maat. Het dak bestaat daarom uit glazen dakplaten, gecombineerd met een frame van andere materialen.


Waar komt een glazen schuifdeur buiten het beste tot zijn recht? Wat denkt u van een overkapping met glazen schuifdeuren? Een lust voor het oog en het maakt uw terrasoverkapping compleet. Echter, een glazen schuifdeur buiten kan ook prima op een andere wijze toegepast worden, zoals afscheiding van een balkon of een groot terras. Vraag gerust wat er allemaal bij ons mogelijk is.


Ook kunt u in onze showroom kennis maken met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van overkappingen. Zoekt u een terrasoverkapping van glas voor uw huis? Ter Huurne heeft alles in huis, vanaf het eerste ontwerp tot en met productie en montage.


Het glas bestaat uit een dikte van maar liefst 8mm. U behoudt zowel het licht onder de veranda, als in uw huis, wanneer u de keuze maakt voor een glazen dakbedekking. Aluminium Veranda met glas in verschillende modellen. Er zijn verschillende types motoren afhankelijk van het gebruik van polycarbonaat of glas , wij bepalen welke motoren dienen gebruikt te worden. Zelf uw ideale glazen dak samenstellen?


Dat kan nu op glasdiscount. Keuze uit diverse profielen, direct leverbaar tegen scherpe tarieven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.