vrijdag 14 juni 2019

Spirit e 210

Welkom bij de Spirit ICT winkel. Het product langzaam laten garen onder de deksel? Snel grillen op de geëmailleerde stalen grillroosters? Designed with fold down tables, this little grill is perfect for small spaces like balconies, where gas grills are legal. De barbecue beschikt over branders en Flavorizer Bars voor de echte barbecuesmaak.


Op de inklapbare zijtafels heeft u genoeg werkruimte en de gasfles is uit het zicht op te bergen in het onderstel.

Weber Spirit E-2Classic Black. Het andere deel rookt en sist om een heerlijke smaak aan uw voedsel te geven. Hierdoor past de barbecue prima in een kleinere tuin en hoeven je gasten niet lang op het eten te wachten. De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen afdruipende vleessappen en je gerechten tegen aanbranden. Met een kookoppervlakte van bij centimeter en inklapbare werkbladen met drie gereedschapshaken heb je voldoende ruimte om gerechten te bereiden.


Help anderen en geef jouw mening over dit product. Deze moet je wel helemaal uitpakken gezien de onderdelen die je als eerst nodig hebt, onder de kap van de brander zitten. Zet de deur naar de wereld van het barbecueën open met de gestroomlijnde Spirit II E-2GBS gasbarbecue.

Een gloednieuwe weber spirit e-2classic die ik gewonnen heb met een loterij. Ik heb zelf al een mooie bbq dus vandaar dat ik de. Uit de verpakking halen is al heel leuk, en dan een uurtje schroeven a. Ideaal als u wilt genieten van het buiten koken, maar beperkte ruimte hebt.


Niet alleen grilt u op deze luxe buitenkeuken een lekker stukje vlees, ook een compleet gangenmenu is geen enkel probleem voor deze culinaire topper. U kunt uw eetgasten verrassen met een heerlijke maaltij voorzien van een authentieke barbecuesmaak. Het rooster van deze Spirit E-2is gemaakt van geëmailleerd staal, waardoor roest zoveel mogelijk voorkomen wordt.


Daarnaast is de barbecue aan beide zijkanten voorzien van vaste tafels, wat je veel werkruimte geeft. Kortogemakkelijk en efficiënt barbecueën doe je met deze Spirit E-2Classic. Deze barbecue is voorzien van branders. Porselein geëmailleerde, gietijzeren grillroosters. Het beste gereedschap en ijzerwaren voordelig, veilig en snel online bestellen op IJzerhandel.


Het barbecue-avontuur kan beginnen wanneer de Spirit zorgt voor een warme sfeer op uw terras of balkon. De Spirit Classic E-2gasbarbecue laat dromen uitkomen. Je steekt de barbecue veilig aan met de piëzo-ontsteking. Perfect voor iedereen met weinig ruimte in de tuin.


GSgrillsysteem wat het barbecueën eenvoudig en betrouwbaar maakt.

Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag.


Op een barbecue hoeft u zich tegenwoordig niet meer te beperken tot het grillen van een stukje vlees. Volledige productbeschrijving. Het meest compacte lid van de Spirit Original familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.