vrijdag 21 juni 2019

Houten veranda's en overkappingen

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Een houten veranda geeft uw woning direct een warme uitstraling. Onze veranda’s zijn geproduceerd van de beste materialen zodat u blijvend kunt genieten van uw eigen, knusse terrasoverkapping.


Wij hebben bij Fonteyn de grote houten veranda merken, zoals Karibu, Lugarde, Hillhout en Outdoor Life Poducts. De topkwaliteit van deze houten overkappingen zorgt ervoor dat ze langdurig meegaan.

U dient het hout dus nog zelf te bewerken. Kiest u voor geschaafde balken dan zijn deze ongeveer centimeter minder breed. Uniek is de mogelijkheid voor een maatwerk houten tuinhuis, veranda of maatwerk douglas overkapping. Bekijk hieronder diverse voorbeelden van houwbouw projecten die wij hebben mogen realiseren.


Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen wat de beste overkapping voor u is. Van hout tot aluminium, met dichte, open of glazen wanden: het kan allemaal! Daarbij is de exclusieve kwaliteit van een Fonteyn veranda ook nog eens prijsgunstig. Wij kopen onze veranda’s groot in, waardoor de prijzen voor u laag blijven.


Breuer Veranda's heeft voor elke smaak prachtige veranda overkappingen.

Veranda overkappingen Klassiek, modern of juist landelijk. Geen stijl te gek of we hebben het in huis. Een veranda moet als een buitenkamer zijn en daar passen veranda overkappingen uitstekend bij. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ons ruime assortiment overzichtelijk op een rij.


Wij leveren alles snel en voordelig. Vind je niet wat je zoekt? Wilt u een houten veranda laten maken en op een stijlvolle wijze met een optimale lichtinval de ruimte optisch vergroten? Houten Douglas overkapping.


Neem dan contact met ons op en laat u gerust adviseren. Van der Heijden Buitenleven creëert houten veranda’s die aansluiten op de architectuur van uw woning. Wij zijn Bert en Petra, grote liefhebbers van veranda’s.


Wij bouwen dan ook in heel Nederland houten robuuste veranda’s en overkappingen. Bert heeft meer dan jaar ervaring als timmerman. Gratis levering en advies! Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Groot assortiment Overkappingen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Veranda Twente heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van houten veranda’s.

Voor onze houten overkappingen gebruiken wij alleen de allerbeste houtsoorten. U heeft keuze uit onder andere lariks-, eiken-, douglas- en vurenhout. De Hoeve Buitenleven biedt een zeer uitgebreid aanbod met Douglas houten veranda’s en overkappingen van de merken Trendhout en Karibu. U heeft daarbij de keuze uit vele verschillende modellen en afmetingen. Ook wat daktypes betreft zijn er volop mogelijkheden.


Veranda’s kunnen ook als carport dienen, of andersom. In de maanden dat het wat minder goed weer is, dient het vaak als bescherming van de auto en als de zon komt, is het veranda en moet de auto even elders onderdak zien te vinden. Dit zijn complete bouwpakketten met een Lariks houten onderconstructie. We bieden u een ruim assortiment aan aluminium en houten veranda’s en overkappingen. Blader gerust eens door ons online assortiment of kom langs in een van onze sfeervolle showrooms.


Zit uw ideale veranda er toch niet tussen? Dan is er ook de mogelijkheid om een veranda te laten maken op maat. Naast los Eiken of Lariks Douglas constructiehout voor maatwerk kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen.


Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Ideeën voor overkappingen en afdakken in de tuin. Bekijk meer ideeën over Tuin, Tuinhuizen en Achtertuinen. Dat doen we vanuit een eigen werkplaats, met een eigen showroom en met de mogelijkheid ook om bij u langs te komen.


Want een klassieke veranda is en blijft vooral toch een maatwerk veranda. Naast houten veranda ’s ontwerpen, fabriceren en plaatsen wij ook lichtstraten en carports. Deze kunt u jaarlijks opnieuw behandelen met beits voor extra bescherming en een mooie uitstraling van het hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.