maandag 17 juni 2019

Muizen afschrikken

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! Om een muis daar diervriendelijk naar buiten te jagen zijn er een aantal mogelijkheden voor.


Spek en kaas stinken snel, dus die zou ik niet als lokkertje gebruiken, voor je eigen gemak.

Een diervriendelijke val met pindakaas werkt heel goed. Als je weet waar de muis altijd zit, probeer hem te betrappen en leg v. Als je muizen in je huis hebt, is dat niet alleen vervelend maar ook een gezondheidsrisico. Net zoals dat wij mensen in de winter vaker binnen te vinden zijn vanwege de kou doen muizen dat ook.


Helaas, muizen hebben geen dikke wintervacht en verlenen zichzelf ongevraagd heel gemakkelijk toegang tot onze huizen. Muizen bestrijden op natuurlijke wijze. Zeer goedkope manier om uw huis, winkel, hotel of magazijn compleet ongedierte vrij te maken.


Nooit meer muggen, vliegen, muizen , zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen, papiervisjes, ratten en andere beestjes om u heen….

Er worden veel producten verkocht die muizen zouden verjagen met ultrasoon geluid. Verschillende wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat er geen direct verband bestaat tussen het gebruik van deze apparatuur met geluid en het met succes afschrikken of verjagen van muizen. Wil je echt effectief van muizen (of ze nu boven het plafond of achter de muren zitten) met de Pest Free Domestic unit verjaag je voorgoed muizen en ook ratten!


Dan krijg je gewoon je geld terug! Ik heb ook electrische dingen gekocht die geluid maakte dat muizen zou afschrikken ,helpt niet, zonde van je geld. Het enige dat hielp is muizenlijm,wel wreemaar ik had nachtmerries van die beesten. Veel katten komen wel eens met een muis thuis, maar helaas is niet iedere huiskat een geboren jager.


Deze geuren zullen muizen wel afschrikken , maar garanderen geen muisvrij huis of een muisvrij bedrijfspand. Deze verjager werkt op basis van ultrasoon geluid en elektromagnetische pulsen die ervoor zorgen dat muizen , noch ratten aan de stroomkabels zullen knagen. Kattenverjager - Katten verjagen - Afschrikken - Tuin - Dieren verjager. Heb je ongewenst katten in je tuin?


Dan is deze kattenverjager de oplossing om. Door middel van een ultrasone toon die voor mensen bijna niet waarneembaar is en lichtflitsen die op beweging reageren worden ongewenste dieren afgeschrikt. De Ongediertebestrijder maakt gebruik van een infrarode bewegingsdetectie en werkt direct zodra er een indringer is gesignaleerd. Voordelen Ultrasoon gelui dus geen geluidsoverlast.


Deze degelijke ultrasone verjager van Weitech verjaagt onder andere marters, vossen, katten en konijnen.

Het beschermde oppervlak is ongeveer 2m2. Deze kunnen gemakkelijk geplaatst worden. Vogels worden afgeschrikt door de kleuren of reflectie. In het geval van de roofvogels omdat het hun natuurlijke vijanden zijn.


Omdat deze vogelverschrikkers iets statischer zijn en omdat je gewenning wilt voorkomen is het slim de vogelverschrikkers regelmatig te verplaatsen. Gebruik een afweermiddel tegen muizen. Van bepaalde middelen is bekend dat ze muizen verjagen. Leg een van deze middelen in de hoeken van je kelder en kasten of bij deuren en op andere plekken waarvan je vermoedt dat daar muizen je huis binnenkomen. Als je muntplanten bij je ramen en deuren poot zal dit muizen afschrikken.


Bekend zijn de muizen die gaten knagen in het bankstel of hun tanden zetten in het houten meubilair. Dat muizen af en toe door elektriciteitskabels heen knagen is niets nieuws. Succesvol katten uit je tuin verjagen, afschrikken of weglokken. Ze vangen ratten en muizen.


Dus heb ik liever een kat dan een rat in m’n tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.