woensdag 5 juni 2019

Vlooien in bank

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Vind jouw perfecte bank bij DFS.


Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar.

Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt! Groot aanbod middelen tegen vlooien teken! Dit zijn vaak vrouwtjes vlooien omdat zij het bloed van uw huisdier opzuigen.


Een paar vlooitjes kunnen in enkele weken uitgroeien tot een ware vlooienplaag. Beste Paul, Tot onze verbazing heb ik sinds een week last van enkele vlooien. Een maand terug is er een onbekende poes in ons huis geweest en heeft gespeeld met mijn baby dochtertje, zij vond het geweldig.


Vorige week zag ik opeens een paar vlooien op de bank.

Deze vlooien kon ik pakken en doodmaken. Mijn dier kan geen vlooien hebben want ik heb geen tapijt in huis. Vlooienlarven houden van de kieren in het parket, de ruimte onder de bank , achter de plinten, etc.


Ik gebruik een vlooienmiddel maar toch zie ik nog vlooien. De vlooien zijn dus resistent tegen dit middel. Het schijnt dat het zuur zowel de eitjes als de vlooien doodt. Je kunt een sopje maken met verdunde (schoonmaak)azijn en daar je bank goed mee afnemen.


Onafhankelijk van het gekozen middel kun je het beste eerst proberen op een stukje van de bank waar het niet zou opvallen of dit geen verkleuring geeft. Het begint met één vlo , maar vlooien vermenigvuldigen zichzelf snel. Wanneer een vlo zichzelf voor het eerst voedt (met bloed) legt deze na tot uur de eerste eitjes.


Gemiddeld bevindt van de vlooien zich daadwerkelijk op het dier en bevindt de overige zich in de omgeving, zoals in de bank , in het vloerklee in het dekbe enzovoort. Vlooien zitten vaak verstopt in kieren en naden. Ze zitten in je achtertuin, bossen, parken, en ze liften zelfs mee op je kleren.


Je weet nooit waar en wanneer jouw huisdier een vlo is tegengekomen en de vlo meelift naar jouw huis. Je zult dus een goed plan moeten hebben om de lastige strijd tegen vlooien in huis te winnen! Huisdieren hebben er ook last van: katten en honden, maar ook konijnen en kippen.

Hoe weet je of jouw huisdier vlooien heeft? Door het dier een week lang elke dag te kammen met een speciale vlooienkam. Na weken zal je zien dat er veel vlooien zijn uitgeroeid.


Leg de stukjes vlooienband bijvoorbeeld onder de bank of onder de kast. Je kunt ook een bakje met water en paar druppels afwasmiddel plaatsen op de plek waar veel vlooien zijn. In het midden zet je een kaars of waxinelichtje. In de avond springen de vlooien naar het licht en de warmte. Daarnaast moet u uw haar goed wassen.


Wanneer u zelf slachtoffer bent geworden van vlooien houdt het daarbij helaas niet op. De kans is namelijk heel groot dat de vlooien zich door uw hele huishouden verspreid hebben. Zo kunnen ze bijvoorbeeld diep in uw bank genesteld zitten of in gaten en kieren van het huis. Ontdek ons ruime assortiment! Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Het is aannemelijk dat de vlooien zich buiten het domein van de huisdieren hebben verspreid. De woonkamer en slaapkamer zijn de meest gekozen plekken van de vlooien , omdat hier veel schuilplaatsen zijn, zoals op de bank of in het tapijt.


Je dient er dus voor te zorgen dat je ook andere items wast. Het is wellicht noodzakelijk om ook je kleding, je beddengoed (als je je bed deelt met je huisdier), de kussens van de bank en alle andere items, waar vlooien in kunnen leven, te wassen. Ben jij helemaal klaar met die vlooien en vlooienlarven in je huis? De spray is op basis van permethrin en tetramethrin. Roxasect tegen vlooien is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar vlooien zich schuilhouden.


Stoom dood vlooien maar ook vernietigd hij alle eitjes, dat doen de meeste sprays niet! Spuit het middeltje rond in het huis op de plaatsen die volgens jou het meest aangetast zijn door vlooien. Dergelijke plaatsen zijn de spleten in de bank , de mand van de hon de vloer enzovoort.


Lees ook: manieren om citroen te gebruiken als een natuurlijk schoonheidsmiddel. Is wel een gedoe, want je moet je kat natsprayen met het spul en vervolgens (met handschoenen aan!) het hele spulletje goed inwrijven. De vloer (en ook bank , kleden, kussentjes etc.) hebben we behandeld met een interieurspray tegen vlooien.


Helaas zijn dit allemaal halve maatregelen om vlooien te bestrijden. Hierbij een methode ter bestrijding van vlooien die effectief is en direct werkt… Beste methode om vlooien te bestrijden! Als er ergens in huis een volwassen vlo , vlooien -eitje, vlooienlarve of pop achterblijft, dan is de vlooien -bestrijding mislukt. Ze vallen in het water en verdrinken.


Hoewel niet alle vlooien ermee gevangen worden, geeft het wel een goede indicatie om te ontdekken hoeveel vlooien er nog in huis aanwezig zijn. Men zal zien dat in de ene ruimte meer vlooien worden gevangen dan in de andere ruimte. De larven nestelen zich in donkere, rustige plekken zoals spleten in het parket, langs plinten van het zeil en onder kasten.


Volwassen vlooien zullen dichter bij een directe voedingsbron blijven en zijn meestal te vinden in de dierenman het tapijt of direct op de gastheer of gastvrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.