vrijdag 28 juni 2019

Kinderfeestje zwembad

Vier jouw kinderfeestje bij TerSpegelt in Brabant met talloze leuke activiteiten. Geschikt voor ieder formaat kinderfeestje. Bosvilla, Tipi-Tenten en meer. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Wil je gezellig komen zwemmen, van de glijbaan glijden, aquasporten of een kinderfeestje vieren? Zwembad Octopus biedt het allemaal! Altijd al een spetterend kinderfeestje willen organiseren?


Bij Recreatiebad Stappegoor is een verjaardag altijd spannend en sportief. De jarige beleeft samen met vriendjes en vriendinnetjes indoor waterpret. Je kunt kiezen voor een zwemfeestje, een uur durende duikclinic of een zwem- en filmfeestje.

Bij een sportief kinderfeestje kun je uit verschillende horecaopties en je hebt ook keus uit een gezond alternatief, zoals vers fruit of snoepgroente. De kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf personen en deze moet je vooraf reserveren in verband met inkoop. Kinderfeestjes Vier je verjaardagsfeestje bij De Vennen! Om het verjaardagsfeest van kinderen nog leuker te maken, biedt De Vennen verschillende varianten voor een onvergetelijke feestdag zonder ongemak thuis. Zwemkasteel Nienoord is een subtropisch zwembad met verschillende baden: een peuterba whirlpool en een binnenglijbaan.


Voor het baantjes trekken is er het 25-meterbad. Er zijn verschillende zwemlessen: ABC-zwemmen, zwangerschapszwemmen, aquajoggen, bewegen in het water voor senioren. Het feestje in het familierestaurant Na of voor het zwemmen kunnen de kinderen lekker eten bij Familierestaurant de Waterakkers. De keuze bestaat uit een kinderpannenkoek of poffertjes, frisdrank naar keuze en een luxe ijs-coupe toe.


Ook beschikt zwembad Zuiderdiep over een groot buitenbad met glijbaan en ligweide. Naast de verschillende zwembaden is er bij binnenkomst een terras aanwezig, waar bij de alcoholvrije bar ook verschillende hapjes en drankjes zijn te verkrijgen. Subtropisch zwembad Swimfun in Joure. Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten.


Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Vakantie op TerSpegelt betekent plezier voor het hele gezin! Beste sterren recreatiepark aan het water in Brabant.

Boek direct op de website! Een spetterend kinderfeestje in het zwembad. Ben jij binnenkort jarig of net jarig geweest en vind je zwemmen helemaal geweldig? Dan is een kinderfeestje in het zwembad echt iets voor jou! Om het feestje zo leuk mogelijk te maken, mag jij kiezen uit thema’s.


Vier een kinderfeestje in het zwembad , leuk voor de kinderen en gemakkelijk voor u. Naast lekker zwemmen en spelen, in en rond het water, wordt het feestje afgesloten met een hapje en een drankje. In het buitenbad hebben we duikplanken, een glijbaan, een springkussen en nog veel meer. Voor kinderen is het zwembad een geweldige plek om te spelen. Dus waarom ook niet een plek om naar toe te gaan met je kinderfeestje ? We hebben voor jullie een aantal mogelijkheden.


Natuurlijk wordt er altijd gezwommen en krijgen de kinderen een hapje eten, maar daarnaast kan er gekozen worden uit verschillende extra activiteiten. Dan bent u bij zwembad De Plons aan het juiste adres! Samen doen wij er alles aan om deze belangrijke dag te laten slagen. Je verjaardagsfeesje was nog nooit zo leuk!


Je gaat genieten samen met je vriendjes en vriendinnetjes in ons prachtige zwembad met allerlei leuke attracties zoals de lange glijbaan, de whirlpool en de stroomversnelling. Voetjes van de vloer… en in het water! Discozwemmen is écht een feestje. Een perfecte manier om een kinderfeestje te vieren in zwembad De Grote Koppel.


Het zwemfeestje vindt plaats tijdens een grote discoavond. De thema’s van deze avond zijn elke keer anders: van Halloween en Kerst tot Western en Hollywood. Even wat anders doen tijdens het verjaardagsfeestje? Misschien is een dagje vertier in het zwembad wel wat voor het verjaardagsfeestje van uw kind… SportPlaza Tiel verzorgt voor uw jarige kind een kinderfeestje om nooit te vergeten!


Kom dan zwemmen, minigolfen of huur een gymzaal. In de periode van september tot en met juli kun je ook leuk je kinderfeestje vieren tijdens het. Omnium in Goes is het grootste subtropische zwembad van Zeeland. Een leuk uitje met de kinderen, dagje weg of als kinderfeestje.


Heerlijk zwemmen in het Zeeuwse. Geusseltbad is het zwembad voor Maastricht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.