woensdag 10 mei 2017

Barbier assen

Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Boek uw Hotel in Assens online. I agree that my submitted data is being collected and stored.

Knippen en Scheren bij Barbershop ByWim in Assen , een kapperszaak voor mannen. Bij Drents Barbershop draait het allemaal om de belevenis rondom het verzorgen van je kapsel, baard en snor. Traditie van toen en de techniek van nu. Mannen kunnen tevens op klassieke Italiaanse wijze met een mes worden geschoren. De kapsalon is gevestigd aan huis, maar er kan ook een afspraak worden gemaakt om bij u thuis langs te komen.


Vandaag nog geknipt worden? Dus loop gerust even binnen in één van onze vele salons. Wij werken met en zonder afspraak. Barbier Pim Hauer aan de slag in Assen.

Een baard moet je staan’ ‘Van jongs af aan heb ik altijd al wat met kapsels gehad. Een paar jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe baan. Ik wist niet precies wat ik wilde.


Style Hairprofessionals is de grootste zelfstandige kappersketens van Noord Nederland. Met salons in de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel, is er altijd een. Reserveer online, laagste prijzen. Mooie motoren voor nette prijzen.


Assen ligt in de provincie Drenthe waarvan het de hoofdstad is. Assen heeft wijken die soms weer zijn opgedeeld in buurten. Assen , die ook te vinden zijn in de rubriek kapper de barbier ! Voor nieuwe klanten hebben we een tijdelijke actie, voor meer informatie kijk onderaan de pagina. Het oudste is het centrum. Al meer dan tien jaar staat ons vakkundige en enthousiaste team in onze kapsalon voor u klaar.


We zijn gespecialiseerd in haarkleuringen en uiteraard altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ons werk bestaat uit authentiek scheren, baard trimmen en knippen: zowel klassiek als volgens de laatste trends. Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Assen , Drenthe. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.


Heb je ooit zelf ook barbier willen worden? Vanaf september gaan we weer van start.

Vraag naar de voorwaarden. In onze shop staan onze gepassioneerde herenkappers dagen per week, van maandag tot en met zondag voor je klaar. Onze professionals geven het beste advies over zowel nieuwe trendy looks als over klassieke kapsels. Toename aantal inbraken schuurtjes en garages in Assen. Schoonheidssalon Pura Vida vervult zomerwens bewoner.


Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst naar de barbier geweest (mocht ook wel, de sik was erg groot en pluizend en de baard stak alle kanten op). Op aanraden van mijn overbuurman naar de Drents Barbershop geweest. Erg leuke zaak, men is erg gemotiveerd. De plek waar haarmode écht leeft en de klant op nummer één staat.


Welkom bij de gezelligste motorzaak van Dren. Onze kapsalon is gevestigd in winkelcentrum Kloosterveste en kenmerkt zich door haar bijzonder ruime openingstijden. Een bezoek aan onze salon is dan ook iets waar je naar uitkijkt.


Service en kwaliteit staat bij ons enthousiaste en vakkundige team op de eerste plaats. Om u blijvend van een goed advies te kunnen voorzien volgt ons team doorlopend trainingen en cursussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.