dinsdag 30 mei 2017

Aqua mundo zandvoort korting

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Veel Keuze Hotels in Zandvoort. All Types of Semi-Precious​ and Precious Gemstones, Manufacturing and Trading Gemstones.


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.

Aqua Mundo Zandvoort Beleef een dagje waterpret bij Aqua Mundo Zandvoort. Het overdekte zwemparadijs hoort bij Center Parcs, maar andere bezoekers zijn ook van harte welkom. Plons in het water, roetsj van de glijbaan en werk aan een bruin tintje onder de zonnebank.


In dit zwembad vermaken zowel paps en mams als de kinderen zich. Boek mooie last minutes Center Parcs aanbiedingen! Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur.


Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten.

Bekijk alle aanbiedingen en acties van Centerparcs en boek online met korting. Center Parcs heeft door heel Nederland subtropische zwemparadijzen in de vakantieparken, genaamd Aqua Mundo. Ontdek Haarlem met korting tot wel 90. Vind deze en andere kortingen voor Center Parcs Park Zandvoort hier en profiteer gelijk van je voordeel.


Alleen in Park Zandvoort : een zwembad dat wordt omgetoverd tot Aqua Cinema. Film kijken vanaf het water dus! In het 25-meterbad hou je jouw conditie op peil en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren. Wist jij dat je ook voor één dagje naar Center Parcs kan komen? Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Ruime Keuze Hotels in Zandvoort. Onbeperkt naar de Aqua Mundo. Gratis activiteiten voor iedereen. In het zwembad vind je glijbanen voor kinderen en volwassenen, een golfslagba bubbelba wildwaterbaan, stroomversnelling, kinderbad en buitenbad. Neem dan een introductieles van twee uur in Aqua Mundo.


Onder deskundige begeleiding van de instructeurs leer je de beginselen van het duiken. Een dagje lekker winkelen in Haarlem behoort ook tot de mogelijkheden, kortom er is voor iedereen wat te doen in en rondom Park Zandvoort.

Lees uitgebreide omschrijving. Gebruik Centerparcs kortingscode Gebruik de pas in de deal en ontvang - korting op je bestelling bij Centerparcs. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je korting op dagtickets voor Aqua Mundo.


Deze korting is geldig voor maximaal personen per keer. Let op: de pashouder moet met de Ouders van Nu Voordeelpas aanwezig zijn. Heerlijk zwemmen in de Aqua Mundo. Wat is er bijvoorbeeld leuker dan een dag zwemplezier in een subtropisch zwembad.


Dit is zeker mogelijk tijdens een dagje Center Parcs. Op het terrein van Center Parcs staat het subtropisch zwembad genaamd Aqua Mundo. Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden.


Over Center Parcs Park Zandvoort : Urenlang waterplezier voor jong en oud in het overdekte zwemparadijs. Kinderen onder de jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.