maandag 22 mei 2017

Verjagen katten uit tuin

De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten , op voorraad. En wie weet hebben je buren er ook nog plezier van, want het geluid stopt natuurlijk niet bij de grens van jouw tuin.


Katten weglokken uit je tuin.

Als je een grote tuin hebt, en stiekem katten ook wel leuk vindt, kan je er ook voor kiezen om een stuk(je) van je tuin juist extreem kat -vriendelijk te maken. Een goede hovenier kan door simpele aanpassingen in de tuin ervoor zorgen dat de tuin minder aantrekkelijks voor katten. Door het onderstaande formulier in te vullen ontvang je vrijblijvend informatie en prijzen van oplossingen om katten te verjagen door een erkende hovenier uit de regio. Hoewel katten zeer lenig zijn en zich tussen veel obstakels doorwurmen, kunnen rechtopstaande fijne stokjes een afwerend effect hebben.


Verdeel de fijne en scherpe stokjes met een maximale tussenafstand van 20cm over het te vrijwaren deel in de tuin. Een kat zal immers nooit een ondoordacht risico nemen. De kans is echter groot dat je dit niet wilt, omdat dit ten koste gaat van de uitstraling van je tuin.


Water gebruiken voor katten verjagen uit tuin.

Je ziet veel mensen de kat natspuiten als het dier zich niet gedraagt. Als een kat iets vervelend vin is het water en nat gespoten worden. Je kan ze op deze manier zeker een lesje leren. En in de straat zijn nog minstens tien andere poezen. Ik vind katten prachtige en leuke beesten, maar ik heb ook een (groente) tuin waar ik ze liever niet in heb.


Maar wat is de beste manier om katten op een katvriendelijke manier uit de tuin te houden? Ik testte er een paar uit. Hier mijn bevindingen, ervaringen en tips. Bodembedekkers maken de tuin voor katten dus een stuk.


In principe is het geluid niet voor mensen hoorbaar, maar we adviseren je dit eerst goed uit te testen. Behalve katten verjagen wil je zelf natuurlijk ook niet uit je tuin verjaagd worden. Ga voor deze manier van katten verjagen naar een speciaalzaak en laat je informeren over deze methode door een deskundige. Hoe verjaag je katten uit je tuin ? Wij hebben ook veel overlast van katten.


Omdat ik niet weet wie de eigenaars zijn, heb ik inmidels zelf van alles geprobeerd om de katten uit onze tuin van ruim 7mte verjagen : cacaodoppen, koffieprut, schrikdraa reigerverschrikker enz. Alle kattenverjagers op beslist. Bestel snel jouw ongediertebestrijding.

Van tuinhout tot sierbestrating! Je kunt ook planten in de tuin plaatsen waar de katten een hekel aan hebben, waardoor ze uit de tuin blijven. Zet deze planten op strategische plaatsen in de tuin om de “toevallige voorbijganger” te laten weten dat hij niet welkom is.


Planten die citroengeur verspreiden: Geranium macrorrhizum (ooievaarsbek). Dictamnus (vuurwerkplant). Hoe je poepende katten uit je tuin weert. Met de komst van de lente begint ook de kattenergernis. Poeswerend perkgoed en ultrasoon geluid kunnen hierbij worden ingezet.


Maar pas op want in de strijd tegen ongedierte is de kat onze bondgenoot. Je kunt natuurlijk ook allerlei spullen kopen bij een dierenwinkel, die er voor kunnen zorgen dat je geen katten meer in je tuin krijgt. Dit soort middeltjes werkt vaak na een regenbui niet meer en is meestal ook nog peperduur. Je kunt katten afschrikken met een kattenspray of kattenkorrels, zodat ze jouw tuin links laten liggen. Zo weet jij precies welke middelen jij nodig hebt.


De verjager detecteert tot meter afstand beweging en zendt dan voor de kat en hond ondragelijke ultrasone geluiden uit. Hierdoor worden zij verjaagt en zullen zij ook niet snel terugkomen. Zeker als de kat die het bewuste hoopje heeft achtergelaten nog niet eens van jou is ook! Tijd om je tuin voorgoed onaantrekkelijk te maken voor poepende katten !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.