woensdag 31 mei 2017

Vuurkorf maken

Scherp geprijsde Vuurkorven in vele formaten. Koop nú Vuurkorf in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment vuurkorven. Meer geluksmomentjes buiten!

Deze metalen vuurkorf ziet er superchique uit, en je hebt hem zo in elkaar gelast. In bovenstaand voorbeeld is de vuurkorf op een terras met steen en grind geplaatst, maar eigenlijk past hij prima in elke tuin. Het neutrale ontwerp maakt hem echt tijdloos. Deze vuurkorf zelf maken is makkelijker dan het lijkt. Heerlijk op zomeravonden met een drankje in de hand bij de vuurkorf in de tuin zitten.


Ren nu niet direct naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt, want waarom zou je een vuurkorf kopen wanneer je eenvoudig en voor weinig geld zelf een vuurkorf maken kan. Zelfs als het buiten wat kouder is kun je er rondom het vuurtje warm bijzitten.

Een tuinhaard staat er om bekend dat hij veel warme afgeeft, waardoor u nog tot laat met een gezelschap buiten kunt zitten. De eerste stap is al gezet door materialen te verzamelen die jij al in huis hebt. Een vuurkorf kost minder moeite en geld dan je zou denken. Je hoeft niet perse te beschikken over een tuin om een vuurkorf of vuurton te maken.


Als je een keuze hebt kunnen maken uit één (of meerdere) van onze vuurkorven, kun je deze gemakkelijk bestellen via onze webshop. Kom je er niet uit of wil je de vuurkorven eerst in het echt zien? Dan helpen we je graag verder in onze showroom.


Laat zelf-gehakt brandhout minstens jaar drogen! Houd ook rekening met de windrichting, zodat de rook niet rechtstreeks bij je buren naar binnen waait. Bij windstil of mistig weer kun je beter geen vuur maken , dan blijft de rook te veel hangen. Niet op het vuur: afval en.


Weet je nog niet precies wat je zoekt of welke buitenhaard past bij jouw tuin? Koop je terrasverwarmers dan in een van onze bouwmarkten, waar onze medewerkers al je vragen beantwoorden en je graag helpen bij het maken van een keuze voor een terrasheater. Indien je al precies weet wat je wilt, is je terrasverwarmer online bestellen net zo makkelijk. Een drankje in de han goed gezelschap en het geknisper van het haardvuur op de achtergrond.


Vuurkorven staan niet alleen garant voor oneindige avonden gevuld met comfortabele warmte, maar ook voor een flinke dosis sfeer.

Voor iedere tuin of balkon is er wel een geschikte vuurkorf om het buiten super gezellig te maken. Er zijn zelfs modellen die je ook als bbq kunt gebruiken, ideaal! Bestel je vuurkorf eenvoudig online in onze webshop! De vuurkorf is een korf om vuur in te stoken.


De korf zelf is vaak laag en de straling van de warmte is 360-graden rondom de korf. Dit is echt een blikvanger in je tuin het hele jaar door. Al jaren lang is de vuurkorf helemaal hip.


Het is dé manier om op een verantwoorde wijze een kampvuurtje in de eigen tuin te hebben. Met de vuurkorf werden de mogelijkheden van het langer buiten zitten in de tuin ontdekt. Van oude spullen iets nieuws maken : upcycling is helemaal hot! Wie had gedacht dat je van je oude wasmachine zo’n toffe vuurkorf kon maken ? Weinig gevaarlijke vonken, stevig en voldoende zuurstoftoevoer! Nadat je de daadwerkelijke wastrommel uit de wasmachine hebt gehaald hoef je nog maar een paar stappen te doorlopen.


Wat maken voor boven een vuurkorf of kampvuur? Een buitenvuurtje is zowel in de zomer als in de winter harstikke gezellig. Is popcorn gezond of toch niet?


Popcorn maken in een pan Hoe kan je thuis popcorn maken ? Te fris om ’s avonds buiten te borrelen? Met een vuurkorf maak je het een stuk aangenamer. Het zorgt daarnaast voor gezellige verlichting. Plaats een vuurkorf langs het tuinpad of op het terras voor een sfeervolle setting. Materiaal vuurkorf of vuurschaal.


De meeste vuurkorven en vuurschalen zijn gemaakt van ruw metaal en uiteraard vuurbestendig. De oppervlakte van de kom of schaal is geschuurd om ervoor te zorgen dat er na verloop van tijd een natuurlijke roest ontstaat. Vuurkorf €6Diameter Wij maken Tuinkachels,Tuinkachel, Tuinhaarden,Tuinhaar Buitenkachel, Buitenkachels, Buitenhaarden,Buitenhaar Terrasverwarming. Wie het als volwassene nog altijd leuk vindt om vuurtje te stoken kan dit doen in de eigen tuin of op het terras, in een vuurkorf.


Ook fakkels mogen gebruikt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.