maandag 29 mei 2017

Keter tuinkist

Kees Smit altijd de laagste prijs! Binnen dagen Gratis Thuisbezorgd. Bekijk de unieke collectie. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Mooi wonen voor lage prijzen en altijd verrassende acties.

Profiteer van onze acties en aanbiedingen. De bergingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen voor uw beschikbare ruimte, met inbegrip van grote bergingen die ideaal zijn voor het opbergen van alles en nog wat - van tuingereedschap tot fietsen. Een tevreden klant is onze beste reclame. De ene tuinkast lijkt meer op een tuinhuis, de ander is meer een opslagbox.


Een opbergkast kan van kunststof, of metaal zijn, maar de meesten zijn van hout. Er zijn speciale gereedschapsboxen, of een kast met ruimte voor houtopslag. Veel tuinkasten zijn vrij hoog, zodat je ernaast genoeg ruimte overhoudt voor je terras of tuinplanten.


Met een tuinkast heb je extra bergruimte in je tuin, wat ideaal is voor het opbergen van tuingereedschappen, speelgoed en tuinkussens.

Je kunt de Grande Store zowel in de tuin als in de schuur plaatsen. Het lijkt alsof men nooit genoeg ruimte heeft voor gereedschap, oude dingen, en grote items. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk een tuinkast kopen. We houden je hier op de hoogte van alle lopende tuinkast aanbiedingen. Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Meer geluksmomentjes buiten! Je vindt deze kast bij Leen Bakker. Keter Manor pent tuinkast kopen? Deze handige opbergkast is gemaakt van waterdicht kunststof, heeft een versterkte bodem en afsluitbare deuren. Dankzij de verstelbare planken deel je de kast in naar jouw smaak.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Door de dubbele deuren (die eenvoudig zijn te monteren door de stevige scharnieren) kunt u eenvoudig al uw spullen in de kast opbergen. Om te genieten van deze meubels hoef je echter geen vakantie te boeken.


Van tuinkussenbox, speciaal om je tuinkussens in te stoppen, tot een grote ronde opbergmand voor al je tuingereedschap of speelgoed. Praxis biedt diverse opbergboxen. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd.

Bestel hier tuinhuisjes online. Deze SpaceWinner Utility opbergkast is ideaal voor het opbergen van diverse spullen. Juist in een wat kleinere tuin of op een terras bieden tuinkasten uitkomst. Zo behoudt u het overzicht én heeft u alles bij de hand. Wie stoort zich niet aan rondslingerend speelgoed in de tuin of een verdwaalde heggenschaar?


Deze bieden wij aan in diverse varianten. Met planken of hangers kunt u de kast naar wens uitbreiden. Plaats de kast wel op een vlakke ondergron zodat er geen waterplas onderaan kan ontstaan. De tweedeurskast heeft een hout look en feel en is overschilderbaar.


Het dak is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. De kast is zeer geschikt voor uw tuingereedschap. De deuren zijn voorzien van metalen scharnieren en twee grote handvatten zodat de deuren gemakkelijk openen en sluiten.


KETER Tuinkast kunststof in rotan-optiek, grijs, 70x50xcm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. In ons aanbod vindt u zowel kleine als grote tuinkasten in kunststof, metaal of bijvoorbeeld hout.


U kunt de tuinkast in uw tuin plaatsen (afhankelijk van het materiaal) of in een schuur of tuinhuisje. Naast tuinkasten , verkoopt Azalp ook tuinboxen voor het opbergen van materiaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.