woensdag 31 mei 2017

Parasolhoes kopen

De grootste collectie parasolhoezen. Alle maten beschikbaar, morgen thuis bezorgd. Toch niet de juiste maat beschermhoes? Bekijk één van onze andere 6beschermhoezen. Weten welke hoes het beste past?


Parasolhoes kopen

Zoek uw perfecte hoes op maat! Parasolhoezen van alle merken op beslist. Kies uit producten vanaf € 125. Bespaar tot wel via kiesproduct. De maten van een parasolhoes staan per product vermeld.


Om een indicatie te krijgen van de hoezen die geschikt zijn voor uw parasol, gebruikt u de keuzehulp boven aan deze pagina. Zorg er voor dat de parasolhoes altijd ruimer is dan de afmetingen van de parasol en meet de parasol altijd na voordat u de hoes besteld. Bescherm je parasol met een parasolhoes. Voor elke parasol heeft Intratuin een passende hoes, ook zweefparasolhoezen! De hoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, zodat ze jouw parasol optimaal kunnen blijven beschermen.


Vaak is een parasol onmisbaar in de tuin, vooral als de zon fijn tevoorschijn komt. U kunt natuurlijk in de zon gaan zitten, maar dit wordt al gauw te warm en daarnaast is het ook niet altijd goed voor uw huid. Om je parasol te beschermen tegen verschillende weerselementen kan je gebruik maken van een parasolhoes. Daarnaast is de hoes voorzien van getapete naden, zodat ook hier geen water doorheen kan komen.


Een parasolhoes van Kees Smit. Bent u op zoek naar een parasolhoes voor uw staande parasol of zoekt u een zweefparasolhoes? Bij Kees Smit Tuinmeubelen vindt u ze allebei!


Met een parasolhoes geniet u nog langer van uw parasol. Op alle momenten dat u uw parasol niet gebruikt, raden wij aan deze in te klappen en te beschermen met een hoes. Op zoek naar een parasolhoes ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Er is hier namelijk meer dan genoeg keuze en voor ieder wat wils. Kwalitatieve parasolhoes met een waterafstotende buitenlaag en ademende binnenlaag.


Voor de duurzaamheid van uw parasol raden wij u aan deze af te dekken als de parasol goed droog is. Deze parasolhoes wordt geleverd met opbergtas. De kwaliteit van hoes vindt u terug onderaan op de productpagina. Hier staat met een cijfer aangegeven hoe goed deze hoes beoordeeld is door ons en onze klanten.


Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Heeft u last van de stok in het midden of zoekt u naar een meer moderne parasol?


U kunt een zwevende parasol kopen , waar u gemakkelijk samen onder plaats kunt nemen. Andersom beschermt u de parasol tegen weer en wind met een parasolhoes wanneer die niet in gebruik is. Wanneer u een parasol hoes gebruikt, wordt de levensduur van uw parasol aanzienlijk verlengd.


Parasolhoes kopen

De parasolhoes beschermt tegen vuil, vocht en zorgt voor kleurbehoud van de parasol. Tevens kunt u met behulp van een parasolhoes eenvoudig de parasol opbergen wanneer u een langere tijd geen gebruik gaat maken van uw parasol. Voordelen van een parasolhoes. Als je een parasol het hele jaar door buiten laat staan verkleurt de buitenkant van de parasol door de verschillende weersinvloeden.


Zodra je dan je parasol weer opent zie je dat het doek niet egaal verkleurd is. Het wordt weer zomer, zonnig en warm weer is op komst! Niet iedereen wil de hele tijd in de zon zitten, terwijl de meeste mensen wel lekker buiten.


Parasolhoes kopen

Hanteerbaarhei vooral bij hoge parasols en dagelijks gebruik is het fijn al de beschermhoes voor uw parasol een geïntegreerde opzetstok in de zoom zit. Speciale parasolhoes voor de zweefparasol. Voor zweefparasols bestaan er aparte beschermhoezen die speciaal geschikt zijn voor zweefparasols. Zo is er een speciale parasolhoes voor de Hawaii zweefparasol van Garden Impressions te koop. Een zweefparasol heeft namelijk een andere vorm dan een standaard parasol wanneer deze opgevouwen is.


Grote collectie en direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.